Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sancaktepe mitinginde açıklamalarda bulundu.

Erdoğan "Biz bu aziz şehrin emanetini 30 yıl önce devraldık. Büyükşehir başkanı olarak 4 buçuk yıl şehrimize hizmet ettik. Dağ gibi birikmiş sorunlara çözüm bulduk. İstanbul'u çöp çamur çukur belasından biz kurtardık. Vatandaşımıza İstanbul'da yaşamanın eziyetini değil mutluluğunu tattırdık. Son 21 yılımız cumhuriyet tarihinin altın devri olarak kayıtlara geçti. Avrasya tünelini, Marmara'yı, Yavuz Selim Köprüsü'nü, Kuzey Marmara'yı kim yaptı." dedi.

GERÇEK BELEDİYECİLİK VİDEOSU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı"Sultanbeyli'nin eser ve hizmet yolculuğumuzun en başında yer alacağına inanıyorum diyerek CHP'nin İstanbul'u  getirdiği o hafızalara kazınan görüntüleri binlerle paylaştı. İşte o video

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Hoca Nasrettin 30.03.2024 05:21
    İstanbul'u CHP'ye devredenler sürünsünler. Ama Fatih'in İstanbul'unun bu hale gelmesine üzülüyorum.
  • Mehmet 30.03.2024 04:17
    Bence İstanbul kendine yakışanı yapar
  • Erman 30.03.2024 02:20
    Siyonist aparatlar hangisi? pkk, fetö, sol kılığa girmiş örgütler, din kılığına girmiş cemaatler, darbeciler ve vesayet. Peki bunlarla mücadeleyi kim yaptı? Bu mücadeleyi yapmasalar ne olurdu? Siyoniste bu halk filistin gibi meze olurdu. Peki bu mücadeleyi yapanları eleştirenler aynı safta olmayanlar kimler? Peki bunlar kim? Siyonist aparatları dinliyorsunuz farkında değilsiniz.
  • misafir 30.03.2024 00:15
    reis senin hakkın bir oyla falan ödenmez rabbim versin inşallah mükafatını sagolasın koca yürekli insan allah razı olsun biz razıyız reis.
  • Türkiye Yüzyılı* 29.03.2024 23:43
    İstanbul emin ellere gecerse nimetler akacak inşallah.
Daha fazla yorum görüntüle