CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Enver Aysever, muhalif bir televizyon kanalının Sancaktepe Belediyesi'nin kapısından kovulduğunu açıklayarak; Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarına 'Siz Ekrem'in tetikçisi olamazsınız. Murat Ongun'un para verdikleri, Ekrem'i övenler mi gelebilecek?' sözleriyle tepki gösterdi.

Aysever'in açıklamaları şu şekilde;

"Dün muhalif bir televizyon kanalı Sancaktepe Belediyesi'ne gidiyor, kapıdan kovuluyorlar. Sadece sizi öven insanların girebileceği bir yapıdan mı söz ediyoruz? Sinem Hanım kamu görevi yapıyorsunuz. Ekrem'in tetikçisi olamazsınız. Murat Ongun'un para verdikleri, Ekrem'i övenler mi gelebilecek? Biz soru soramayacak mıyız? AK Partili basın mensupları soru soramayacak mı? Ne yapacağız yani Ekrem'e dilekçe mi yazacağız?"

Yorumlar 39 Yorum Var
  • Sercan 19.04.2024 17:35
    CHP Zihniyeti dediğimiz tam da su işte!
  • Abdülhamit Han 19.04.2024 17:27
    Merkezi hükümet şu istanbul a İzmir e Ankara ya çivi çakmaması gerek. Hadi milyarlar elinizde yapın görelim. Bu milletin kalp gözü köreldi. Bu tiplere nasıl hala oy verebiliyorlar. Oh olsun
  • Misafir 19.04.2024 16:46
    Ohhh iyi oldu size
  • TC.Kılınç 19.04.2024 16:40
    chp kazıkları istanbula yeni atılmaya başlandı. demin ne haltlar yiyeceği hiç bellidegil. vebal oy verenler boynuna......
  • konuk 19.04.2024 16:32
    işte böyle narsist insanları hem chpnin hem de ülkenin başına bela ettiniz, şimdi uğraşın bakalım, belediyede zabıtalara selamlama mangası kuran adamdan bahsediyorsunuz, kendini önemseyen bu kadar başka adam görmedim, görgüsüzlük diz boyu, önemsenmek için her şeyi yapan tiplerle çalışıyorsunuz, Allah ayaklarına başlarına dolaştırsın.
Daha fazla yorum görüntüle