Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'in koltuğunu devrettiği 4'üncü sınıf öğrencisi Nisa Tahtacı, başıboş köpeklerinin toplatılarak barınaklara konulması talimatını verdi.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri sebebiyle koltuğunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği İlkokulu 4'üncü sınıf öğrencisi Nisa Tahtacı'ya devretti. Makam aracıyla belediye binasına gelen Nisa Tahtacı'yı Özel Kalem Müdürü Mahmut Bektaş, çiçekle karşıladı. Başkan Sekmen, makam odası önünde karşıladığı Nisa Tahtacı'ya temsili olarak görevini devretti. Başkanlık koltuğuna oturan Tahtacı, ilk olarak sokak hayvanlarının toplatılarak barınaklara konulması talimatını verdi. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Kılıç'a "Başıboş köpekleri toplayarak barınaklara koyun. Böylece öncelikle çocuklar olmak üzere halkımızı onlardan koruruz" dedi.

Kılıç'ın "Talimatınızı yerine getireceğim" sözleri üzerine konunun takipçisi olacağını ifade eden Tahtacı, aksi halde cezalandırarak görevden alacağını bildirdi. Küçük başkanın bu ifadesi odadakileri güldürdü.

 

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Murat keleş 26.04.2024 11:06
    Dadaş. Ya haniya burda dolanillar
  • Cevdet 26.04.2024 10:32
    Başkandan akıllı o kadarki halka hizmet köpekleri toplamak
  • Vatandaṣ 23.04.2024 23:54
    Keşke tüm başkanlar aynı kararı alsa
  • Misafir_Dadaş 23.04.2024 21:27
    Sekmen Başkan gerçekten talimat verdi mi notunu alıp takip eder. Çok müthiş bir zekası var. O kadar yoğunlukta verdiği talimatı hatırlar. İşlem yapılmamışsa sorun çözülmemişse gereğini yapar. Zaten çocuğa da görevden alıcam diye fısıldıyor. Allah Sekmen Başkan’dan razı olsun.
  • Halk 23.04.2024 20:20
    Şu çocuk kadar cesareti olmayanlar yönetici belediye başkanı hakim savcı bu ülkede..
Daha fazla yorum görüntüle