Baykar Yönetim Kurulu Başkanı ve Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, Türkiye'nin ilk insansız savaş uçağı olan Bayraktar Kızılelma'nın geliştirilme aşamaları ve Baykar'ın insansız hava aracı geliştirme yolculuğunu anlatan "Hedef Kızılelma" belgeselinden kısa bir görüntü yayınladı.

Savunma sanayiinde herkesin benzer teknolojiler geliştirdiğine vurgu yapan Bayraktar daha üstün teknoloji üretmek için yapılması gerekenleri şu ifadelerle özetledi:

"Herkes gibi olup farklı sonuçlar nasıl bekleyebiliriz ki?

Hepimiz aynıyız aşağı yukarı değil mi?

İstisna bir sonuç bekliyorsanız, müstesna koşullarda çalışmak zorundasınız."

 

Yorumlar 57 Yorum Var
  • Muhlis 01.05.2024 23:55
    Çok yaşa yiğit insan.
  • Mustafa Akın 01.05.2024 22:58
    CHP yakında başa gelecek bunların hiç biri kalmayacak.
  • Osman Korkmaz 01.05.2024 12:56
    Teşekkürler vatan sever nefer
  • Kul 01.05.2024 12:05
    Bir işte muvaffak olmak isterseniz önce inanmanız sonrada inandığınız bu yolda samimi olarak çalışmanız gerekir.Bayraktar ve Milli teknolojimize hizmet veren,katkı sağlayan kuruluşlarımızda çalışan gerçek vatan evlatlarımız gibi.
  • Kul 01.05.2024 12:03
    Bir işte muvaffak olmak isterseniz önce inanmanız sonrada inandığınız bu yolda samimi olarak çalışmanız gerekir. Bayraktar ve Milli teknolojimize hizmet eden diğer güzide kuruluşlarımızda çalışanolduğu gibi. Hele birde niyetiniz,en büyük önceliğiniz;Âlemlerin Rabbinin rızasına ve Türk Milletimizin duasına tâlip olmaksa...İşte o zaman bizi Türkiyeyi hiç kimse tutamayacaktır.
Daha fazla yorum görüntüle