Ankara'da sağanak ve dolu etkili oldu. Cadde ve sokaklar göle döndü, metro istasyonları ile ev ve iş yerlerini su bastı. Şiddetli yağışa dışarıda yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Elmadağ-Kırıkkale yönü de sel nedeniyle ulaşıma kapandı.

Akşam saatlerinde etkili olan gök gürültülü sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun yağış, kentin bazı bölgelerinde su baskınlarına yol açtı.

Keçiören'de vatandaşlar, sel suları nedeniyle zor anlar yaşadı. İlçede birçok cadde ve sokakta yoğun su birikintileri oluştu, araçlar yolda, ev ve iş yerleri su altında kaldı.

Sincan ve Yenimahalle'de de su baskınları yaşanırken, sağanak bazı mahallelerde elektrik kesintilerine neden oldu.

Sağanaktan etkilenen bazı vatandaşlar otobüs duraklarına ve metrolara sığınırken, Beşevler metro istasyonunu da su bastı, yolcular bir süre istasyonda mahsur kaldı.

Bazı alt geçitlerde oluşan su birikintisi nedeniyle polis ekipleri giriş ve çıkışları kapatarak, güvenlik önlemleri aldı, trafik yan yollardan verildi. Yollarda kalan bazı araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı.

Etkili sağanak nedeniyle Ankara Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezine çok sayıda ihbar geldi.

Bazı vatandaşlar evlerden kendi imkanlarıyla su tahliye etti.

 

Yorumlar 60 Yorum Var
  • Tehluke 01.05.2024 13:07
    Ne gūzel görūntū keyifle izliyoruz layik oldugunuz durum bu
  • A.A.A 01.05.2024 12:57
    Mansur Yavaşı Seçenler gitsinler sorsunlar.: Neden alt yapıya Yatırım yapmadın?? Devletten aldığın Paraları ve Belediyenin aldığı Paraları Nerelere Harcadın??
  • vatandaş 01.05.2024 11:31
    Bu şehrin seçmeni seçtiğiniz başkandan ne zaman hesap soracaksınız yoksa tireni seyreden ler gibi bakakalacaksınız
  • Erol 01.05.2024 11:28
    Herşey çok güzel oliyeaaaah :)))
  • Kendim ettim 01.05.2024 11:26
    Bu günlerde ve sonrasında şehirlerini CHP ye teslimsehirkerde Top 10 listesinde en az 5 sene her tür yaşam afat ve felaket zamanlarinda artık "kendim ettim kendim buldum gül gibi sararıp soldum eyvah" türküsü TT viral olur
Daha fazla yorum görüntüle