Hatay’ın İskenderun ilçesinde gökyüzünde beliren 3 cisim vatandaşlarda merak uyandırmıştı. Dün de Muş’un Varto ilçesi semalarında akşam saatlerinde insan şeklini andıran bir cisim görüntülenmişti. Son olarak dün akşamüstü Kocaeli semalarında da aynı görüldü. 

Hatay’ın İskenderun ilçesinde gökyüzünde tanımlanamayan cisimler görüldü. İskenderun semalarında beliren 3 cisim, 35 yaşındaki Ali Değirmenci isimli vatandaş tarafından görüntülendi. Geçtiğimiz günlerde yurdun çeşitli bölgelerinde de benzer şekilde görülen cisimler,  insan figürüne benzetildi. Gökyüzündeki cisimleri cep telefonu kamerasına kaydeden 35 yaşındaki Ali Değirmenci, o cisimleri ilk gördüğümdeki şoku ve heyecanını gizleyemediğini belirtti. Havaya baktığında 3 cisim gördüğünü ve heyecanlandığını belirten Ali Değirmenci, “Havaya baktığım zaman 3 cisim gördüm. Sanki takım elbise giymişlerdi ve havada asılı duruyorlardı. Bir süre onları kamerayla çekime aldım ve daha sonra üçü de farklı noktalara yönlendi. Bir anda heyecanımı gizleyemedim” ifadelerini kullandı.

MUŞ SEMALARINDA İNSANI ANDIRAN BİR CİSİM GÖRÜNTÜLENDİ

Muş’un Varto ilçesi semalarında akşam saatlerinde insan şeklini andıran bir cisim görüntülendi. Muş’un Varto ilçesine bağlı Küçüktepe köyü semalarında tanımlanamayan bir cisim görüldü. Koyun otlatan bir çobanın cep telefonu ile çektiği cisim uçan bir insanı andırıyor. Cismin ne olduğu konusunda net bir bilgi bulunmazken, gökyüzünde beliren cisim izleyenleri şaşırttı. Koyun otlatan çoban Murat Koç, cismin hareket halinde olduğunu ve insan şeklini andırdığını belirterek, “Akşam saat 17.00 sularında merada hayvanlarımı otlatırken havada bir cismin aniden ortaya çıktığını fark ettim. Bu cisim, insan şeklinde siyah bir cisimdi. Cismi görür görmez biraz heyecanlandım. Bu cismi insanlar görsün bilsin diye videoya çektim. Cismi yaklaşık bir dakika havada takip edebildim. Bu cismin araştırılmasını istiyorum” dedi.

AYNI CİSİM KOCAELİ’DE DE GÖRÜLDÜ

Geçtiğimiz günlerde Hatay ve Muş'ta görülen cisim dün akşamüstü Kocaeli semalarında da görüldü. O anlar ise amatör kameralar tarafından kaydedildi.

Yorumlar 26 Yorum Var
  • Droncu amca 01.05.2024 13:59
    Millet artık tam bir komedyen olmuş.Eski elbiselerini askıya iyice asıp onuda dronla gök yüzünde uçurup sonra video çekip seyrettirip beğeni ve paylaşımla paraları cukkalarına atıyorlar.
  • TURAN 01.05.2024 13:38
    Çin feneridir.
  • Saygın 01.05.2024 13:37
    Ahanda Uzaylılar dünyayı işgal ediyor.
  • orhan 01.05.2024 13:17
    ben biliyorum dron
  • Cihan 01.05.2024 13:12
    Muhtemelen drone olabilir. Ancak kim yonetiyor onu sormak lazim...
Daha fazla yorum görüntüle