Mersin'de otomobilin kırmızı ışıkta geçip yayalara çarpması sonucu genç bir kadının hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde hızla gelen otomobilin önce yayalara, ardından da ağaca çarpıp takla atarak alev aldığı anlar yer aldı.
Edinilen bilgiye göre, kaza sabah saat 07.20 sıralarında merkez Toroslar ilçesi Demirtaş Mahallesi GMK Bulvarı Demirtaş Kavşağı'nda meydana geldi. İddiaya göre, A.D. idaresindeki 33 ARD 405 plakalı otomobil, kavşakta kırmızı ışıkta geçtiği sırada sürücüsünün kontrolünden çıktı. Yoldan çıkan otomobil, yayalara ve ağaca çarptı. Ağacın devrildiği, takla atan otomobilde yangının çıktığı kazada ortalık adeta savaş alanına döndü. Kazada yaya Sultan Sedef (32) hayatını kaybederken, sürücü ile birlikte 3 kişi de yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri ağacı keserek bir yaralıyı kurtardı. Yaralılar ambulanslarla şehirdeki hastanelere sevk edildi.

 

Yorumlar 59 Yorum Var
  • ByBilen 03.05.2024 22:51
    ceza yok ki
  • hasan 03.05.2024 09:24
    Bunların 3 ne de Ömür boyu hapis vericeksin abi. Vefaat eden yaya kadının ne suçu vardı ki
  • Doğruya doğru 02.05.2024 22:55
    Gençler içmiş kafayı bulmuş sonuna kadar gazlayıp masum bir insanı öldürdüler.Alkollü araba kullanmak cinayete teşebbüstür bu suçla yargılanmalıdır.Maalesef bu katil, tutuksuz yargılanacak sonuçta para cezasıyla kurtulacak.O masumun varsa çocukları anne babası ne acılar çekecek onu adalet düşünmüyor,tek amaçları suçlunun cezasını olabildiğince indirmek.
  • Halil 02.05.2024 17:18
    Geçenler kırmızıda geçiyor gelen hızlı geliyor tam ilkel türkiye vakası allah rahmet eylesin masum birini yaktılar
  • HAKKI DEMİR 02.05.2024 16:14
    o kazayı yapanların, o suçluları yargılamayanların, bilerek kanunu uygulamayanların, görüpte söylemeyenlerin susanların , o katillerin naası, babası herkimse susuyorlarsa ALLAH BELASINI VERSİN..
Daha fazla yorum görüntüle