Antalya’da iki sürücü, trafikte çıkan tartışmanın büyümesiyle birbirlerine girdi. Sürücülerden biri diğerini yere yatırıp defalarca yumruklarken, çevredeki vatandaşların araya girmesiyle taraflar ayrıldı.

O ANLAR KAMERADA

Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Güllük Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, iki sürücü arasında trafikte bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesi ile bir sürücü, diğerini yere yatırıp defalarca yumruklayarak darp etti. Bir vatandaşın müdahalesi sonucu taraflar ayrılırken, olay anı başka bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.
 

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Molla Berke 01.05.2024 23:24
    Sokak köpeklerine bile çare bulamayan hükümetin, magandalar için kanun çıkaracağını düşünmüyorum. Bir gün halk gerçekten mecliste temsil edilirse bu işler düzelir!
  • Ahmet 8216 01.05.2024 22:54
    Türkiye'mizde devlet mi kaldı , milletini kanunlar ile koruyan bir sistem mi var ? güçlünün ve zenginin herşeyi yapabildiği bir durumda şuan ülke ... Haklıda olsan trafikte bir psikopat gelip seni bu videodakı gibi dövebilir isterse de öldürebilir , çünki cezası yok , belki adam öldürür ise biraz ceza alır , Adaletin olmadığı yerde bereket olmaz , şuan aynen böyle bir durumdayız arkadaşlar
  • bakan bey 01.05.2024 18:59
    bu işe agır ceza verilmesi lazım. adalet berbat durumda. bıçak taşımak, trafikte insanlara saldırmak agır suç kapsamına alınmalı. bu işin endazesi zaten çoktan kaçtı. artık hiç durdurulamayacak.
  • ihsan sağlam 01.05.2024 18:09
    kanunlar çök yetersiz kim ne yaparsa yanına kar kalıyor
  • Yakup Mil 01.05.2024 18:09
    Antalya hayatımda gördüğüm en kötü sürücülerin olduğu şehirdir
Daha fazla yorum görüntüle