1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü, yine bazı kesimlerin provokasyonuna sahne oldu. CHP’nin koordinesinde bazı sol örgütle, İstanbul’da polis tekmeledi. 

Şu sıralar YouTube’da yaptığı yayınlarla gündeme gelen gazeteci Fatih Altaylı ise provokasyonlar için tepki çeken sözler sarf etti. 

Altaylı, polise saldıran vandalları "her yerde böyle oluyor" sözleriyle normalleştirdi. 

Altaylı, "Ben olaylara 'ne gerek vardı' diye düşünmüyorum. Bu eylemler her yerde böyledir. Bu gibi günlerin bu gibi eylemlerin şanındandır. Ben kavga çıkarılmayan bir eylem görmedim. Bu bize mahsus değil. Dünyanın her yerinde bu gibi şeyler vardır." ifadelerini kullandı. 

1 Mayıs'ta CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çağrılarıyla Taksim'e yürümek için toplanan marjinal gruplar, Saraçhane'de polislere taş ve sopalarla saldırmış, görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Yorumlar 132 Yorum Var
  • Kutalmış 04.05.2024 11:46
    he tamam o zaman ya. Londra'da Paris'te yanlış bir şey olmaz. Onlarda da oluyorsa normaldir, doğrudur.
  • Skut 03.05.2024 22:07
    Abd yaptığı katliama ses çıkaran öğrencilere terörist muamelesi yapıp ters kelepçe gözaltı yapıyor, bu adamın devlet aleyhine rahatça konuşmasına neden izin veriliyor.
  • Misafir 03.05.2024 16:12
    Senin gibi bitmiş insanlara göre bir şey değil yapılan kişi de insan ona o görev verilmiş ne zorlanıyorsun. Git insan gibi. Normal karşılayamazsın acv
  • Vatandaş 03.05.2024 12:47
    Sennasıl adamsın resmen diyorsunki herpisliği yapın benzizin arkanızdayım yazıklar olsunsa birdeutanmadan televizyonlaraçıkıyosun
  • ömer 03.05.2024 05:32
    Bu milletten alıp vermediğin nedir bilemedim bir türlü hazmedemediğin nedir açık yaa açık açık söyle bir kinin düşmanlığını herkes bilsin düşmamın açık sözlü makbuldur
Daha fazla yorum görüntüle