Fatih'te bir kadın yolda yürüdüğü esnada saldırıya uğradı. Gaspçı yumruk ve kafa attığı kadının çantasını çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

GASPÇI YAKALANARAK CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olay, 1 Mayıs gece 03.00 sıralarında Fatih Katip Kasım mahallesinde meydana geldi. Muzaffer Karaaslan isimli şüpheli, evine gitmeye çalışan Yıldız Haydarova'nın yanına yaklaşıp çantasını çalmaya çalıştı. Çantasını kaptırmamak için direnen Haydarova'ya, Karaaslan tekme, yumruk ve kafa attı. Saldırgan aldığı darbelerin etkisiyle sarsılan kadının çantasını alıp kaçtı. Haydarova'nın şikayeti üzerine harekete geçen Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri inceledikleri güvenlik kamera görüntülerinin ardından şüpheli Muzaffer Karaaslan'ı yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Karaaslan çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SALDIRI ANI KAMERADA

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde Haydarova'nın caddede yürüdüğü esnada şüpheli Karaaslan'ın yanına yaklaştığı ve talihsiz kadına yumruk ve kafa atarak gasbettiği görülüyor.

BAKAN YERLİKAYA: GEREĞİ YAPILDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya soyal medya hesabından yaptığı açıklmada şu ifadelere yer verdi; 

Fatih’te Y.H. adlı kadını darp ederek çantasının gasp eden M.K., Emniyet güçlerimiz tarafından yakalandı. Şahıs çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Suç odaklarına, halkımızın huzurunu bozanlara göz açtırmayacağız.

Yorumlar 84 Yorum Var
  • Cenk Yoğurtçu 06.05.2024 10:56
    'Devlet her zaman yetişemez' diyen neco'ya sesleniyorum. Hafif ceza ile teşvik eden devletten daha fazla şey bekliyoruz. 2000'den fazla AB TALİMAT'ını kanun yapan iktidar/devletten de bir şey bekle. Kendilerine en ağır yaptırım yaptıran batı bize koyver gitsin diye talimat veriyor, suçlar artsın diye.
  • Misafir 06.05.2024 10:42
    Tutuklanmışmışmış. Neyse. Hep olduğu gibi 'tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı' yapmamışsınız. Kamuya yansımasaydı .... Ah, ah.
  • edip 06.05.2024 09:13
    adalet sistemimizin düzelmesi gerekiyor. bu adam topluma ne fayda verecek? çıkınca aynı devam edecek belli. ya vatandaşlıktan çıkarın ya da idam edin bu kadar basit. ama mevcut sistemle ülkeye zararı olanlar kasti gibi dokunulmaz oluyor. hikayeden yıllarca süren yargılamalar, şaka gibi cezalar, indirimler..
  • suclubelli 06.05.2024 02:59
    maalesef türkiyede Gece 3 kadın için ve dahi herkez icin tek dolasıyorsa tehlikeli keeske böyle olmasa ama bakın suc isleyenler yakın zamanda sehirlere göcmüs insanlar
  • *ekrem* 05.05.2024 22:02
    kesinlikle katli vacip normal insanların arasında yaşayamaz
Daha fazla yorum görüntüle