İstanbul’da seyir halindeki trafikte duran düğün magandaları trafiği felç etti. Konvoydaki şahıslar halay çektikten sonra araçlarına binerek uzaklaşırken, trafikteki sürücüler zor anlar yaşadı. Yolda trafiğin oluştuğu o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul’da düğün eğlencesine çıkan magandalar, Bahçelievler istikametine doğru E5 Karayolu Sefaköy mevkiinde yan yolu kapatıp halay çekti. Seyir halindeki trafikte duran magandalar trafiği felç etti.

Trafikteki diğer sürücülerin kornalarına aldırmadan eğlencelerine devam eden konvoydaki şahıslar, bir süre eğlendikten sonra araçlarına binerek uzaklaştı. Sürücülerin yaşadığı zor anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde, konvoydaki araçların durması nedeniyle trafiğin meydana geldiği görülüyor.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • Zaza 05.05.2024 20:46
    Burda ahlak yoksunluğu var insanlar birbirine saygı duymuyor göstermiyor ve haketmiyor şimdi bu konvoydakiler saygıyı sevgiyi hakediyormu yok
  • Goksel 05.05.2024 20:23
    Açıkça suç işleniyor, içişleri ve emniyet ağzı açık bakıyor. Yolu böyle kapatanların arabasına 3 ay el koy. Bir daha bakın bakalım sıkıntı çıkıyor mu. Boş işlerin, gereksiz kanunlarını çıkarmaktansa, böyle işlere yoğunlaşsın vekil efendiler.
  • Her donem 05.05.2024 20:05
    Dugun salonu var gidin orda eglenin bu sekilde milletin ilgisini degil kufur ve bedduasini cekiyorsunuz
  • Asi ihtiyar 05.05.2024 19:33
    bu görüntüler suç duyurusu olmuyormu? ayrıca yapmakmı gerekiyor?
  • Yakındır 05.05.2024 19:14
    Cezanın caydırıcılığı kalmamış ki! Bir grup vasıfsız, keyfi saçmalığı için yüzlerce insanın işini, gücünü umarsızca engelliyor. Bu mahluklara çektiği halayı burnundan fitil fitil getirecek cezalar olmazsa, yakında şalteri atan bir vatandaş takır takır vurur geçer demedi demeyin.
Daha fazla yorum görüntüle