İstanbul'un Küçükçekmece ilçesinde bir kadın, 10 yaşındaki kızına sokak ortasında şiddet uyguladı. Olaya şahit olan çevredeki vatandaşlar kadına müdahale etti. O anlar bir kişinin cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

"BEN AKILLI BİR KADINIM"

Vicdansız anneye tepki gösteren bir kadın, "Nasıl annesin sen ya? Kendine gel" diye tepki gösterdi. Bunun üzerine anne, "10 yaşında, çocuk değil. Ben kendimde bir insanım. Ben akıllı bir kadınım" sözlerini sarf etti.

Kısa sürede çocuğuna psikolojik ve fiziki şiddet uygulayan cani anne ile vatandaşlar arasında tartışma alevlendi.

Kadınlar, "Ya git psikolojik tedavi gör ya da bu zulmü bu çocuğa yapamazsın. Ruh hastası seni." tepkisini gösterdi.

VİCDANSIZ ANNE: ALIN GÖTÜRÜN O ZAMAN

Bunun üzerine daha da ileriye giden kadın, "Alın götürün o zaman" diyerek çocuğu bırakıp gitmeye çalıştı. Annesinin peşinden ağlayan çocuğun hali yürek burktu.

Kızının yanından 20 metre uzaklaşan kadın daha sonra kararından vazgeçip çocuğu alıp götürmek isteyince vatandaşlar tarafından engellendi.

Kameraya yansıyan görüntülerde, tepki gösteren bie vatandaşın, "Polisleri arıyoruz dur sen" ifadeleri duyuldu.

Yorumlar 165 Yorum Var
  • Nilay 10.05.2024 20:27
    Çocuğunu psikolojik şiddet ile terbiye edenler kadını savunarak kendini belli etmiş. Böyle terbiye etme biçimi olmaz. 12 senelik anne olarak söylüyorum. Alt tarafı meyve suyu istemiş. Buna da tahammülünüz yoksa bir zahmet ebeveynliğinizi gözden geçirin
  • Video çeken 07.05.2024 15:29
    Anne anlık sinirlenmiş olabilir. Biraz, sonra siniri geçer, çocuğuna sarılır. Videoyu çeken tutuklanmalı. Özel hayat, mahremiyet, fitnelik fesatlık vs vs vs ....
  • Anna 06.05.2024 20:49
    Video çekenler çocuğa ekstradan güzell travma bıraktınız.Bir annenin anneligini sorgulamasınız.
  • Kürşat 06.05.2024 19:11
    Anne üzerine kurulu kötü anne algısı hiç hoş değil..Anlık bir durumla oluşan bir tepki.Ama bu tepkiyle ,bu kadar senelik annelik süreci polisi arayın denecek duruma getirip yok sayılmamalıydı.Bana annenin etrafındaki yaklaşım yanlış geldi.Biraz anneyi sakinleştirici rol alınsaydı çok daha etkili bir sonuç elde edilirdi.
  • Sinsi ve Tehlikeli 06.05.2024 14:31
    Kamera önüne geçen erkeği yönlendirme şeklinden kadın olduğunu düşündüğüm kameraman dahil 5 kadın 1 erkek anne ile çocuğa müdahale ediyor(Kadraja girmeyen kaç kişi daha var bilemem).Anne ile çocuk dışında hiçbirinin kimliğini açık etmeyecek şekilde çekim yapmayı başaran kameraman en sinsi ve tehlikeli olandır.
Daha fazla yorum görüntüle