Cumhuriyet Halk Partisi'ne (CHP) yakınlığıyla bilinen Tele1 kanalında enteresan anlar yaşandı. Özer Sencar'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili olumlu düşüncelerini dile getirmesine tahammül edemeyen sunucunun tavrı canlı yayına yansıdı. 

"ERDOĞAN ATATÜRK'TEN SONRA GELMİŞ 2. BÜYÜK LİDERDİR"

Bu akşam Tele1'deki bir programa konuk olan Metropoll araştırma sahibi Özer Sencar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili, "Ben tarihçi değilim ama 65 senedir siyaseti takip eden birisiyim. Türkiye'de, Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük liderdir." ifadelerini kullandı.

SUNUCUDAN MÜDAHALE: AYNI CÜMLEDE KULLANMAYALIM O KADAR DA DEĞİL

Bunun üzerine Sencar'a müdahale eden sunucu Çiğdem Bayraktar, "Özer hocam aynı cümlede kullanmayalım. Tabii şimdi o kadar da değil." sözlerini sarf etti.

ÖZER SENCAR SÖZLERİNİ TEKRARLADI

Özer Sencar ise sözlerini tekrarlayarak, "Liderlik özellikleri bakımından Erdoğan, Atatürk’ten sonra gelmiş ikinci büyük liderdir." diye konuştu.

Yorumlar 169 Yorum Var
  • Hüseyniye 08.05.2024 18:51
    Hepsi kalben tasdik ediyor da dille ikrar edilmesine dayanamıyorlar. O da oluyor işte yavaş yavaş.
  • ÖNCE VATAN 08.05.2024 11:21
    Durmak. Yok. Yola. DEVAM. İNŞALLAH. Recep. TAYYİP. ERDOĞAN. RTE.
  • Vatandaş 07.05.2024 16:53
    Az kaldı kadın sinirden nefretten kafayı yiyecekti adama helal olsun gerçeğide bu Rahmetli Özal başlattı başkan Erdoğan devrim yaptı hele hele Atatürk’ün istikbal göklerdedir sözünü yüzde yüz gerçekleştirdi ordumuzu bağımsız yaptı ABD ve onun güdümünde giden Avrupadan
  • olur 07.05.2024 13:47
    "aynı cümlede kullanmayalım" nasıl bir yobazlık.
  • Yavuz 07.05.2024 13:44
    120 yılın ikinci büyük lideri Recep Tayyip Erdoğan, ondan önce Allah nur içinde yatırsın inşallah, Abdülhamittir
Daha fazla yorum görüntüle