Eski CHP vekili Barış Yarkadaş, CHP İstanbul teşkilatında patlak veren çok sayıda taciz vakasını sosyal medyada ve ekranlarda dile getiren isim olmuştu. Yarkadaş'ın Halk TV'den kovulduğu açıklandı.

İddiaları dile getirmesinin ardından kendisini şov yapmakla eleştiren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nu, taciz vakalarını örtbas etmekle suçlamıştı.

Yarkadaş, kendisine yönelik eleştirilerin devam etmesi üzerine de tv100 kanalında konuk olduğu yayında, 'CHP'deki yavşaklığı ortaya çıkardım' demişti.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun Halk TV yönetimine Barış Yarkadaş'ın ekrana çıkarılmaması için baskı yaptığı konuşulurken, Halk TV yönetiminin aldığı kararla, Yarkadaş'ın her salı katıldığı 'Şimdiki Zaman' adındaki program yayından kaldırıldı.

YARKADAŞ'TAN AÇIKLAMA!

Sosyal medya hesabından Halk TV ile yollarını ayırdığını duyuran Yarkadaş, "Yaklaşık 10 yıldır programlarına konuk olduğum HALK TV ile yollarımız 4. kez ayrıldı. Salı geceleri katıldığım reyting şampiyonu Şimdiki Zaman yayından kaldırıldı. HALK TV yönetimine ve programa katkı sunan tüm emekçilere bugüne kadar gösterdikleri dayanışma için teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar 91 Yorum Var
  • Mustafa 13.12.2020 18:36
    Insan içinde dolaşmamak gerek diyor kendileri. Chp li ler insanmıkı hayvandan daha asşaga yaratıklar ne yapmışlar türkiyeye70 . 80 yıldır
  • Selahattin Bulut 12.12.2020 19:35
    CHP bir parti değildir. CHP İslama ve Osmanlıya kin ve nefret için kurulmuş bir örgüttür. Örgütler Vatana ve millete hizmet etmezler ancak kendi ideolojisine hizmet ederler. Örnek CHP bu ülkeye heykelden başka hiçbir hizmeti yoktur
  • MİY33 12.12.2020 15:44
    Yarın bir gün bu da çark edip soylediklerinden dönerse şaşırmayın
  • datçalı 12.12.2020 12:42
    Eğer CHP li iseniz DOĞRU yu söylemeyeceksiniz, yoksa sizi içlerinde barındırmazlar. En güzeli DOĞRU ların olduğu, DOĞRU işlerin yapıldığı yerde durmak.
  • yörükcan 12.12.2020 12:11
    İşte CHP nin gerçek zihniyeti bu. Kendisi gibi düşünmeyen, söylemeyen, giyinmeyen, traş olmayan, yemeyen içmeyen kim olursa olsun asla ve asla yaşam hakkı olmamalı ve hatta çok ağır olacak emmeeee insan bile sayılmamalı.
Daha fazla yorum görüntüle