Gazeteci Zafer Şahin, aldığı bir kulis bilgisini katıldığı canlı yayında açıkladı. Şahin, CHP'de genel başkanlık için ismi geçen Ekrem İmamoğlu ve Özgür Özel'in İYİ Partili bir milletvekilinin evinde görüştüğünü söyledi. 

7'li masanın 14 ve 28 Mayıs seçimlerini kaybetmesinin ardından siyaset sahnesi hareketlendi. Seçim sonrası hedefe 13 yıldır girdiği tüm seçimleri kaybeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu alındı. Muhalif medya ve CHP içinde kazan kaynarken, Kılıçdaroğlu'na istifa etmesi için baskı oluşturulmaya çalışılıyor. 

Kılıçdaroğlu'nun, dün yaptığı grup toplantısında 'Değişimin önünü açacağım' demesinin ardından genel başkanlık için Ekrem İmamoğlu'nun adı geçerken, Özgür Özel ve Tanju Özcan da CHP'de liderliğe aday olduklarını duyurdu. Yaşanan gelişmeler sonrası İmamoğlu'nun Özgür Özel ile bir görüşme gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

İYİ PARTİLİ VEKİLİN EVİNDE GÖRÜŞTÜLER

Gazeteci Zafer Şahin, bu görüşmeye ilişkin çok çarpıcı bir bilgiyi CNN Türk ekranlarında açıkladı. Özcan, İmamoğlu ve Özel'in gizli görüşmeyi İstanbul'da İYİ Partili bir milletvekilinin evinde gerçekleştirdiğini söyledi. Şahin, "İmamoğlu'yla Özgür Özel'in bizzat İmamoğlu'nun da doğruladığı görüşmesinin bir İYİ Partili milletvekilinin İstanbul'daki evinde gerçekleştiğine dair bir bilgi var. Bir kulis bilgisi olarak aktarayım ben" dedi. 
 

Yorumlar 20 Yorum Var
  • yahya 15.06.2023 09:25
    hepsi menfaat peşinde, sizden bir cacık olmaz.
  • yalçın 14.06.2023 20:11
    bence chp nin genel başkanı tuvalet terliği ile kutu cola arasında oylama yapsınlar delegegeler kimi seçerseler o olsun
  • zzz 14.06.2023 19:52
    yok mu şöyle güzel bir balıkçı bee orda buluşun
  • Misafir 14.06.2023 19:31
    Farketmez
  • Misafir 14.06.2023 19:13
    Iyı parti Baş.. CHP yi bölecek geçmişte hep bunu yapıştır
Daha fazla yorum görüntüle