Enver Aysever'e konuşan muhalif gazeteci Ece Zereycan Halk TV'de çalıştığı dönemlere ilişkin çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

2013 yılında Halk TV'ye başladığımda korkunç sefalet içinde çalışıyorduk. Doğru düzgün mikrofonlarımız yoktu, yayın düşüyordu." diyen Zereycan "İkinci kez Halk TV'de işe başladığımda yine benzer sıkıntılar vardı ama Şaban Sevinç ve birkaç yöneticinin inanılmaz zenginleşme içerisinde olduklarını gözlemledim. 1,5 yıl içinde her şey tamamen değişmişti." ifadelerini kullandı.

"DAHA FAKİR GÖRÜNELİM Kİ DAHA ÇOK KİTAP ALSINLAR"

Halk TV'de dönen dolapları gündeme getiren Zereycan şu ifadeleri kullandı;

"Türk halkı Halk TV özgürce yayın yapabilsin diye Atatürk resminin olduğu kupa bardaklar alıp kanala destek oluyordu. Bu süreç asla şeffaf yönetilmedi. Hakan Aygün bana 'Mikrofonları falan yenileyemeyiz, daha fakir görünelim ki daha çok kitap alsınlar' dedi."

Yorumlar 36 Yorum Var
  • Ertürk 25.04.2024 08:23
    Ekmeğe göre köfte vermedilermi çok topladınız büyükbaşlar yedi size bulaşıkmı kaldı ya yalancının mumu yatsıya kadarda yanmıyor gayrı neye harman veresiye bağırdınız yalanları yalan söyleceksen parasını peşin alacan bunları bilmeniz lazım yaptığız iş yalan dolan zaten bu ilten ciddiyet beklenirmi sende pek safmışsın yahu vah vah birdaha ata binersen iyi dur
  • HIDIR BUDUR 25.04.2024 01:28
    Hadi tarikatlere körü körüne bağlı olanları tarikat görüntüsü altında yalan dolan iş yapanları kınayalım. Kınayalım da sabahtan akşama kadarrr tv de HALK TV AÇIK, " Gerçeklerden uzaklaştırılan" diğer kitleleri napacağız?
  • Memleket 25.04.2024 00:13
    Vay yavrum vay kemik düşmedi diye Dinden girdin Atatürkten çıktın açık açık derdin para sana düşürmedikleri pay için ağladığını itiraf bile edemiyorsun başkalarını bari karalama .
  • Malcolm X 25.04.2024 00:12
    Reklamını size yaptırıyor.....
  • Şeref 25.04.2024 00:09
    Sabah çay gevrek Akşam rakı levrek Birde Atatürk meze si .Yaşasın laiklik
Daha fazla yorum görüntüle