Milliyet Gazetesi Yazarı Zafer Şahin katıldığı canlı yayın programında CHP'li İBB yönetiminde terörle iltisaklı kişilerin istihdam edilmesine ilişkin sert eleştirilerde bulundu.

Belediyelerin işe alma süreçlerini ve CHP'li yönetimin açıkça hukuksuzluk yaptığını ifade eden Şahin "İstanbul'da yerel seçimden sonra 10 binin üzerinde insan işten atıldı. Peki bunlar hangi kriterlere göre atıldı. AKP'li oldukları için atıldı. Alınlarında mı yazıyordu AKP'li oldukları. Bunların PKK'lı olduğunu neden anlamıyorsunuz" dedi.

Şahin CHP'li yönetimin ikiyüzlü tavrını şu sözlerle anlattı;

Şunu aşmış olduğumuzu ümit ediyorum, Ben işe adam alıyorum, Ey İçişleri Bakanlığı sen beni uyaracaktın, neden uyarmadın. Bir; O süreç öyle işlemiyor. On tane belediye başkanı yazdı, hepsi diyor ki; ben işe adam alırken Emniyet'e soruyorum, Emniyet'ten gelen bilgiye göre alıyorum. İkincisi; İstanbul'da yerel seçimden sonra 10 binin üzerinde insan işten atıldı. Peki bunlar hangi kriterlere göre atıldı. AKP'li oldukları için atıldı. Alınlarında mı yazıyordu AKP'li oldukları. Onların AK Partili olduğunu hemen anladınız ve kapının önüne koydunuz. Bunların PKK'lı olduğunu neden anlamıyorsunuz madem öyle. 

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Gazi 04.01.2022 20:06
    Neyini taşıyorsunuz bırakın belediye,ye pkk lıları aldıkları chp hdpkk yı meclise almak için her evden bir oy kampanyası yapmadımı pkk,yı meclise sokmadımı chp var oldukça bu ülkede ne pkk ne fetö nede hain biter bunların hepsinin anası chp dır.
  • ali 04.01.2022 19:08
    fetö, pkk ile ortak olacaksın sonrada onlarsız iş yapacaksın. Mümkünmüüü.
  • Halk 04.01.2022 17:19
    PKK' lılar bunların dostları. Oy aldılar, diyet borçları var. Pkk lılar otur konuşma dese 6 ay konuşamaz bunlar..
  • BULUT 04.01.2022 17:12
    PKKlılar onlar için tehdit değil, düşman değil kan kardeşleri! Ama yerli ve milli ne varsa hepsine toptan karşı, külliyen düşmanlardır. Anlamıyorlar değil işlerine geliyor, hdp aday çıkarmayarak garanti almadı mı zannediyorsunuz? Rasim55 gerçek vatan evlatlarının yiyeceği ekmeği dağdan getirdikleri itlere yediriyorlar. Siz ne zaman uyanacaksınzı vatan elden gidince mi?
  • Abdurrahman 04.01.2022 16:52
    PKK'LI dostları olduğu için anlamazlar şimdi haberimiz yok havası na görüyorlar
Daha fazla yorum görüntüle