Başkan Erdoğan'ın açıkladığı vizyon belgesini eleştiren CHP’nin Mersin Belediye Başkanı Vahap Seçer, “Tank, top, İHA, SİHA, vur kır, öldür, kahramanlık türküleri… Cumhuriyet bunun için kurulmadı” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde "Türkiye Yüzyılı" vizyon belgesini açıkladı. 

20 yıl boyunca eğitimde, sağlıkta, kültür ve sanatta, enerjide, sanayide, teknolojide, tarımda ve ulaştırmada büyük ilerleme kaydedildiğini belirten ve Türkiye’nin önünün artık daha da açık olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı, “Bizim hayalimiz Türkiye Yüzyılı'dır.” çağrısında bulundu.

Cumhurbaşkanı’nın merakla beklenen vizyon belgesi, yine birilerini rahatsız etti.

CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer konuşmasında, "Vizyona bakın, gözlerim yaşardı, iki gündür. Vizyona bakın ikinci yüzyıl vizyonuna tank top SİHA, İHA. Vur, öldür kahramanlık türküleri Cumhuriyet bunun için kurulmadı." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 458 Yorum Var
  • YILDIRIM 08.11.2022 10:48
    Bu hainlerin neden HDPKK ile yanyana geldiklerinin en net dışa vurumudur bu söylemler. Öyle ya "Cumhuriyet başkalarının emrinde bağımlı bir devlet olarak kalmak şartı ile kuruludu" demek istiyor. "Böyle kendi başına buyruk bir devlet olmak yada bağımsız bir ülke olmak için kurulmadı" demek istiyor bu yerli işbirlikçi hainler.
  • Ahmet Karslı 07.11.2022 14:52
    ya cumhuriyet CHPKK ya sahip çıksın türkiyeyi bölüp parçalısın israilveABD ye mahkum mu etsindiye kuruldu efendi.böl parçala yönet he
  • illede vatan.. 01.11.2022 18:42
    kadeh tokuşturmak içinde kurulmadı ama..
  • Yener 01.11.2022 14:54
    Bunlar devlet düşmanı buna oy verenler in vicdanları sizlamiyormu İHA siha kime karşı kullanılıyor onu da anlatsın ama anlatamaz çünkü bunlar PKK taraftar ı olmuş yazıklar olsun
  • Kadir Mersin 01.11.2022 12:53
    Cumhuriyet heykel dikmek için, Mersin sahildeki 100 yıllık ağaca asit döküp kurutmak için mi kuruldu?
Daha fazla yorum görüntüle