Başkan Erdoğan" Biz Şehir Üniversitesi'ni, yolsuzlukları nedeniyle aldık, devletimize mal ettik. Şimdi Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi'nin mülkü olarak devam ediyor." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. 

Erdoğan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu şu sözlerle eleştirdi;

Yanında bir tanesi daha var o da öyle. Bizden üniversite istediler, vakıflarına üniversite tahsisi yaptım. Kendisi ne zaman Başbakanlık koltuğuna oturdu, o tahsis yapılan yeri bilabedel vakfına mülk edindi. Türkiye'de başka örneği yok. Kalk bunu milletimize anlat.

Devlet Bey ona 'Serok Ahmet' diyor, bu tür işler yapıyor. Helalinden ne yaptı?

Kurduğunuz üniversiteyle başarı grafiğiniz ne, yok. Biz de bu üniversiteyi, yolsuzlukları nedeniyle aldık, devletimize mal ettik. Şimdi Şehir Üniversitesi, Marmara Üniversitesi'nin mülkü olarak devam ediyor. Biz bu millete yakışır eserler inşa ediyoruz, sen de ne yaptın bunu söyle bakalım. Bunlardan bir şey olmaz.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • İsmail 20.01.2023 10:27
    Kimi yanına alıp adam' etmeye kalksa ,hain' çıkıyor.bunca satılmışa rağmen böylesi devasa işleri ALLAHIN yardımı olmadan yapamaz.çok küçük te olsa bir iş yapmış olan anlar ,yapılanların zorluğunu.Allah yükünü hafifletsin devletimin başı.
  • Misafir 19.01.2023 00:00
    Önemli olan yanlışı gördüğü anda müdahale etmesi değilmi usta O zamanı iyi hatırlıyorum reis hemen müdahale edip gereğini yapmıştı Böyle bir durumda reis babasına acımaz noktaaa
  • Ayân 18.01.2023 15:57
    Baştan seçim yanlış. İnşaallah , bundan sonrakiler yanlış yapmaz.
  • konya 18.01.2023 15:46
    Ahmet oğlum bir daha Konyaya gelme utanmaz herif.
  • memet 18.01.2023 15:35
    Bu döneklerle işimiz olmaz. Bu güruh nerelere giderlerse orayı bozarlar.
Daha fazla yorum görüntüle