Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı bir canlı yayın programında siyasi kariyerinde daha önce hiçbir bakanlık yapmamasına rağmen "Ben Maliye Bakanlığı yaparken" diyerek başından geçen bir olayı anlattı.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de katıldığı bir canlı yayın programında sarf ettiği sözlerle gaflarına bir yenisini daha ekledi. Kılıçdaroğlu, daha önce siyasi kariyerinde bakanlık yapmamasına rağmen "Ben Maliye Bakanlığı yaparken" diyerek başından geçen bir olayı anlattı.

'BEN MALİYE BAKANLIĞI YAPARKEN'

Kılıçdaroğlu'nun sözde Maliye Bakanlığı dönemlerini anlattığı konuşmasında, "Ben Maliye Bakanlığı yaparken, bir mühendis çok saygıyla andığım Ahmet Kurtcebe Alptemoçin Maliye Bakanı oldu. Maliye eğitimi almadı." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 95 Yorum Var
  • Anti 7'li maşa. 01.05.2023 12:16
    Türkiye Cumhuriyeti'in Gelmiş geçmiş gördüğü en büyük mal bu zatı muhteremdir.
  • hasan kılıçoglu 01.05.2023 10:31
    Sadece ssk genel müdürlüğü yaptı.SSK battı,onuda RTErdogan kurtardı.Ey millet uyan.Aldıkları belediyeler battı,çukur,çamur,çöp,işte izmirin hali oryada...
  • KÜRT OĞLU 01.05.2023 10:29
    Bay bay Kemal! Zamanında ben de ABD başkanı olmuştum. Aynen senin maliye bakanı olduğun gibi. Benden sonra Baba Bush ABD başkanı oldu.
  • Fehmi 01.05.2023 10:06
    Kameranın önündeki yalanları sandıkta bitecek. Yalancının siyasi hayatın sonu olacak inşallah.
  • yakup 01.05.2023 09:49
    ulan ziyayıda geçtin ne hafızlığın kaldı ne bakanlığın nede mücahitliğin kaldı buna oy verenler neresinden tutacak anlamadım
Daha fazla yorum görüntüle