Muhalefet partilerinin 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde ağır yenilgi almalarının ardından yapılan gizli pazarlıklar birbir deşifre olmaya başladı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile yaptığı gizli protokolün yankıları ise hala devam ediyor.

Altılı masanın ortakları seçim yenilgisinin ardından suçu üzerlerinden atmaya çalışıyor. Yenilgi sebebi olarak her parti birbirini işaret ederken İYİ Parti'den şaşkına çeviren bir açıklama geldi.  TV100'de yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nın konuğu olan İyi Parti Ankara Milletvekili Adnan Beker, seçimi kazanmaları durumunda bakanlıkları oluşturamayacaklarını, atamaları bile yapamayacaklarını belirterek "Allah memleketi korumuş" dedi.

SÖZLERİ SALONU AYAĞA KALDIRDI

Programda İYİ Partili Beker'e "Seçimi kazansaydınız koordine bir şekilde bu ülkeyi yönetebilecek miydiniz?" diye soruldu. Soru üzerine Kılıçdaroğlu'nun Zafer Partisi'ne yönelik bakanlık ve MİT başkanlığı vaadine hatırlatan Beker "Bunlar ortaya çıktıktan sonra diyelim ki 6'lı masa seçimi kazandı. Ya biz daha bakanları oluşturamamışız. Biz daha atamalar yapamamışız, Allah memleketi korumuş." ifadelerini kullandı. 

Bu sözlerin üzerine salondaki diğer konuklardan "oooo" sesleri yükselince Beker "Ümit Özdağ'a İçişleri Bakanlığı verildiği zaman, MİT Müsteşarlığı verildiği zaman biz o masada oturacak mıydık? Babacan açıklıyor, Davutoğlu açıklıyor. Adamlar 'İyi ki kazanmamışız' diyor. Siz öbür tarafları hiç eleştirmiyorsunuz, devamlı Akşener hastalığına bulaşmış insanlar." sözlerini sarf etti. 

Yorumlar 37 Yorum Var
  • Ali 07.09.2023 10:02
    Bu iş kovboy filmlerini geçti!.. Herkes birbirine ateş ediyor,dan,dan,dan.......
  • Rıfkı baba 06.09.2023 11:21
    Doğru söze ne hacet
  • Memet dağlı 06.09.2023 10:34
    Adam doğru söylüyor gerçekten Allah'ın bu memleketi korumuştur
  • Yiğido SİVAS 05.09.2023 15:47
    Çoğumuz helali haramı bilmez OLDU çarşı pazar çıplaklarla DOLDU yıllardır zamperestler vatandaşı YOLDU emperyaller TÜRKİYE İSLAM düşmanları içerisi dışarısı vatandaşımızı BOZDU araştırın böyle hain besleyen dünyada başka ülke YOKTU zalimlere ALLAH korkusu bilmeyenlere yaşasın CEHENNEM
  • pusula 05.09.2023 15:22
    kime çalıştığınız gerçek yüzünüz nasıl çıkıyor ortaya , güvenilmez olduğunuz ne kadar açık.
Daha fazla yorum görüntüle