CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir'de düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada tarihi bir itirafta bulundu. İzmir Manisa arasını 25 dakikaya indiren açılışını Başkan Erdoğan'ın yaptığı Sabuncubeli Tüneli'nden övgü ile söz etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Ticaret Odası (İZTO) tarafından düzenlenen "İzmir İş Dünyası Buluşması" programına katıldı. Burada konuşma yapan Özgür Özel dikkat çeken bir itirafta bulundu.

CHP lideri Özel CHP'nin yönettiği İzmirlilerin trafik çilesini anlatırken, İzmir Manisa arasını 25 dakikaya indiren açılışını Başkan Erdoğan'ın yaptığı Sabuncubeli Tüneli'nden övgü ile söz etti.

ÖZEL'İN ÖVGÜ DOLU SÖZLERİNE EYYÜP KADİR İNAN'DAN TEŞEKKÜR

AK Parti İzmir Milletvekili ve Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, Özgür Özel'in Sabuncubeli Tüneli'ne yönelik övgü dolu sözleri için teşekkür etti. İnan, 

"Tarihi İtiraf! Sayın Özgür Özel İzmirlilerin trafik çilesini ancak bu kadar güzel anlatabilirdi. Çok teşekkür ediyorum. Canı gönülden tebrik ediyorum. Yıllardır biz de aynı duyguları paylaşıyorduk.  İzmir'de evden çıkıp işe gitmek saatler alırken, AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılan Sabuncubeli Tüneli sayesinde İzmir-Manisa arasını 25 dakikaya biz düşürdük. Keyfini çıkar." dedi.

Özel'in itirafı AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ'ın İzmirlilerin trafik çilesine yönelik hazırladığı reklam filmini akıllara getirdi. Dağ, hazırladığı reklam filminde İzmir'in trafik çilesine dikkat çekmiş ve trafik sorununun çözüleceğine vurgu yapmıştı.

Yorumlar 13 Yorum Var
  • dogru söylem 13.03.2024 06:43
    Duyduguma göre takoz siyaset yine oy satın almaya para basmaya başlamış, o film görüntüleri boş degil bence tmm isabet seçimden önce
  • İzmirli 13.03.2024 00:08
    Süleymancilarin oyu CHP'ye. Kuriş öyle istiyor
  • Yatay mimari 12.03.2024 23:58
    Yatay mimari demek şehrin tarım arazilerini yutması ve saatlerce ömür törpüsü demek. Uzmanlar bilgisayarlar ve sismik simülasyonlarca gökdelenler değil ilkokul mezunu müteahhitlerce 3-4 kat yarı gecekondular yapıldığı için de depremde 11 ilin heba olması demek.
  • HIDIR BUDUR 12.03.2024 23:19
    Eeee TUNÇ SOYER nelere kafa yormuştuu hatırlayalım? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in "İZMİR BAYRAĞI" ilgili bir akademisyenin yaptığı bir çalışmayla ilgili ve kent genelinde takas enstrümanı olarak kullanılacak bir "PARAYI HAYATA GEÇİRMEYİ " planladıkları yönündeki sözleri herkesi şoke etmemiş miydi?
  • Erpınar 12.03.2024 22:54
    Zıplamadan, orası burası oynamadan duramıyor mu bu herif?
Daha fazla yorum görüntüle