Cumhurbaşkanı Erdogan'ın konuşması, Erzurumluların sevgi gösterileriyle sık sık kesilirken ön sıralardaki genç bir kadının göz yaşı döktüğü görüldü. Cumhurbaşkanı Erdoğan bunun üzerine, "Ağlama yahu. Bizi de ağlatacaksın" dedi.

ERZURUM'DA SEVGİ SELİ 

Genç kız Başkan Erdoğan'a "Çok seviyorum ne yapayım?" diye seslenirken Başkan Erdoğan ise gence "Ne olur ağlama. Bizi de ağlatacaksın" yanıtını verdi. Başkan Erdoğan daha sonra mitingin tamamlanması sonrası genç ve yanındaki arkadaşlarıyla sohbet etti.

 

Yorumlar 33 Yorum Var
  • Son Osmanlı 17.03.2024 02:01
    Kim ne dersin para için davamı satmam kuru soğan bayat ekmek yerim genede Reisimi adam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan'ı satmam. Yolu yolumdur . Dünya Reisimin karşısında demekki doğru yoldayız kafa tutuyoruz sesimizi sayesinde çıkarıyoruz posta koyuyoruz Allah başımızdan eksik etmesin. 3 kuruş için vatanımı satmam. Rabbim ömrümden alıp ömrünü uzun etsin.
  • Mstf 17.03.2024 01:32
    EKO kendi mitingine gelen kadının sözünü bile dinlemeye lüzum görmüyor. Üstüne bir de azarlıyor. Dön bir de Tayyip Erdoğan bak. Adamlık farkı burada belli oluyor.
  • Mert Doğru 16.03.2024 22:57
    Mücadelesini hisseden ağlar. Siyonist aparatlar hangileri? pkk, fetö, sol vesayet, darbeciler, sinsi olanlar ve partilere sızanlar. Peki bunlarla mücadele edenler kimler? Siyonist aparatlar kazansaydı ne olurdu? Bu halk filistin gibi siyoniste meze olurdu. Peki bu mücadele edenleri kimler eleştiriyor. Din kılıklı sol kılıklı vs.. Hakikat doğru tektir kendi aklınla araştırırsan bulursun.
  • bi kul 16.03.2024 22:51
    REİSİM SİZİ GÖNLÜMÜZDEN SEVİYORUZ HAK DAVAN DAVAMIZDIR ALLAH KORUSUN ve YÜCELTSİN İNŞALLAH
  • Misafir 16.03.2024 22:49
    Yüce Türk Milletine bunca yıllar hizmet edeni ve en ulvi yere getiren ve hala didinen muazzam insanı karşımda görürsem bende TÜRK evladı olarak sevinçten ağlarım.TARİHE ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI.
Daha fazla yorum görüntüle