İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, Antalya'da bir otelde düzenlenen iftar programında partililerle bir araya geldi. Akşener'in Başkan Erdoğan'la ilgili sözleri sosyal medyada gündem oldu.

Akşener açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

İttifak sisteminde gene uçtuk, kaçtık, açtık derken propaganda zamanı muhalif seçmen hakikaten çok duygusal davranıyor. İş hayatımızda matematik geçerli. Ama bu işte duygular hat safhada, şimdi gene uçtuk kaçtık. Sonuçta büyük bir hayal kırıklığı yaşandı. Ve hepimiz aday olduk. Ben oldum, İnce oldu, Temel Karamollaoğlu oldu. Adaylar olduk, olduk, olduk. ‘Erdoğan ben tek onlar hepsi dedi’ ve biz kazanamadık.

Yorumlar 54 Yorum Var
  • misafir 20.03.2024 14:51
    Ya arkadaş bir lider artık ne kadar açık konuşsun. Ey iyi partililer oyunuzu reisin adaylarına verin! diye konuşacak hali yok ya. sayın iyi parti seçmenleri sizde anlayın da
  • Alim 20.03.2024 12:43
    BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM RABBİMİZ ALLAHTIR Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i mağfiret eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e rahmet eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’e yardım eyle, zafer nasîb eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i muhâfaza eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i bir araya getir ve yekvücût eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’i ıslah eyle! Allah’ım! Ümmet-i Muhammed’in sıkıntılarını gider!
  • dursun 20.03.2024 12:40
    Sözüm ona Aydın insan aydın aydın ülkeyi peşkeş çekeceklerdi iktidara gelselerdi düşünceleri cepleri sorarsan Atatürk de Atatürk diye ülkeyi perişan edeceklerdi
  • Doğrusu 20.03.2024 12:38
    Taşerona kadro kılıçdaroğlu söyledi çabaladı Hizmetliyede bir yardımcı olsalar kadro için
  • NİHAT 20.03.2024 12:36
    arada bir aklı başına geliyor acaba rakının boğumlusunu içti
Daha fazla yorum görüntüle