Şaban Sevinç, TV100 canlı yayınında gazeteci İhsan Akdemir ile CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı görüşmeden kulis bilgilerini aktardı.

Şaban Sevinç'in sözleri şu şekilde:

19 Mart günü bir gazeteci arkadaşımız İhsan Akdemir, Kemal Beyi çalışma ofisinde ziyaret ediyor. Şöyle bir diyalog geçiyor; “Sizin CHP’nin adaylarına destek verme beklentiniz var. Niye destek vermiyorsunuz? Aranızın iyi olduğu adaylara gidip destek verseniz sahada” diyor. Kemal Bey’in ifadesi şu “Sahaya çıkarsam yenilgiyi bana yüklerler. Seçimi kaybediyorlar” demiş.

"İMAMOĞLU'NA DİKKAT ET"

Gazeteci arkadaşımız “Kurultayı nasıl kaybettiniz? Niye böyle oldu?” diyor. Kemal bey de, “Para ya para” diyor. “Bunu Özgür Özel’e de söyledim. Sen de Ekrem İmamoğlu’na dikkat et diye Özgür Özel’e de söyledim” diyor.

“DEĞİŞİM DEĞİŞİM DEDİLER BİR TEK BEN DEĞİŞTİM”

Şöyle bir ifadesi var Kemal Bey’in “Değişim değişim dediler bir tek ben değiştim” Gazeteci arkadaşımız "Parti ne olacak?" diyor Kemal Bey de "Merak etme geliyoruz" diyor.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • ömer 06.04.2024 21:18
    masal masal masal uykum geldi
  • KILIC 06.04.2024 20:21
    Ben kemal, geliyorum.
  • Misafir 06.04.2024 20:10
    Chp demek yüzdeyüz kafirlik demek bu kafirler sadece bu dünyaya inanıyorlar onun yapmayacakları kötülük yok yalan iftira onların besmelesidir ama geberince görecekler
  • MisafirBalıkesirli 06.04.2024 19:23
    Kılıçdaroğlu hep yanlış ata oynuyor.Çiki çiki baba.Ayni ayni ya ba!