Bölücü terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti'de yaşanan skandallar son günlerde artış gösteriyor. 31 Mart Mahalli İdare Genel Seçimleri sonrası 'saldırganlaşan' terör uzantıları terör propagandalarını pervasızca yürütüyor.

DEM'li belediyelerde yaşanan "İstiklal Marşı ve Bayrak" tartışmaları sürerken, son olarak TBMM'nin 23 Nisan için düzenlediği özel oturumda saygı duruşu eşliğinde İstiklal Marşı okunduğu sırada DEM Partili vekillerin ağzını dahi oynatmaması da tepkilerin hedefi oldu.

SIRRI SAKIK SÖZLÜ TARTIŞMAYI MECLİS BAHÇESİNE TAŞIDI

Meclis'teki 23 Nisan özel Oturumunda söz alan DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, DEM Parti'ye tepki gösterdi.

Aksakal'ın konuşması sırasında oturduğu sıradan sataşmada bulunan DEM Parti Milletvekili Sırrı Sakık, tepkisini TBMM bahçesinde de devam ettirdi.

Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında Aksakal'a hakaretler yağdıran Sakık, "Sen terbiyesizsin, çünkü sen halka yalan söylüyor, bir partiye iftira atıyorsun." sözleriyle bağırmaya başladı.

ÖNDER AKSAKAL: EŞKIYALIĞINI DAĞLARDA YAPARSIN, BURADA DEĞİL

Sakık'ın sözlü taciz ve hakaretleri karşısında soğukkanlılığını koruyan Aksakal, "Niye soruşturma açtılar size? Dayı mısın sen? Eşkıyalığı dağlarda yaparsın, burada değil. Size pabuç mu bırakacağım ben, densiz." yanıtını verdi.

SIRRI SAKIK'TAN PKK PROPAGANDASI: SEN DAĞLARIN HİZMETÇİSİ BİLE OLAMAZSIN

DEM'li Sakık ise terör örgütü PKK'yı ima ederek, "Ne soruşturması? Senin gibilere mi bırakacağız buraları, sen dağların hizmetçisi olamazsın." diyerek Aksakal'a rahatsız edici bir tonda bağırmaya devam ederek PKK propagandası yaptı.

O anları cep telefonu kamerasıyla görüntüleyen bir kişi Sırrı Sakık'ın suç oluşturan sözlü tacizlerini anbean kaydetti.

Yorumlar 161 Yorum Var
  • Sefergörev 03.05.2024 17:46
    Sakik daĝlar deĝince gurur duyarcasina teröristlere sahip çikiyor, akil almaz mecliste maaş aliyor serbest istediĝini söylüyor bu nasil iş .
  • Emekli memur 25.04.2024 12:05
    Yüce Türk adaleti Buna da insan hakları der geçer adamlar istediği gibi bölücülük yapsın ne yaparlarsa yanlarına kar kalıyor, adam resmen Türkiye Cumhuriyetine meydan okuyor.
  • 40 yaşüstü 25.04.2024 12:00
    3-- sakık denen sen dağların hizmetçisi bile olamazsın diyor.... evet sınırlarımızda ve dağlarda esameleri okunmuyor ama vahşi kafir batı tüm tarihinin en kapsamlı desteğini veriyor şu an... işte bu batının desteğinin gaziyla hem kendi hizmetini itiraf ederek batıya şirinlik mesajı veriyor.. hem de kafire aşırı güvenden dolayı kalan ulusalcıları tehdit ediyor....
  • Derler 25.04.2024 11:58
    bu gün dağdakilere, yarın bayırdakilere, elbet bir gün şehirdekilere de sıra gelecek.
  • ddd 25.04.2024 11:53
    en küçük bir suçun cezasını bile idam belirleyen atalarımız Meteden Fatihten Yavuzdan bu noktaya gelmek çok acı. Büyük devlet olmak istiyorsak ilk önce içimizdeki hainleri yok edeceğiz. dışarıdaki bizden niye korksun, daha içinizdeki miktropları temizleyemiyorsunuz der.
Daha fazla yorum görüntüle