Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sağlık sorunlarını öne sürerek Genel Başkanlık görevinden ayrılacağını açıkladı.

'GENEL BAŞKAN'LIKTAN AYRILACAĞIM'

TV5 canlı yayınında açıklamalarda bulunan Karamollaoğlu, "Genel Başkanlık'tan ayrılacağım hangi arkadaşımız Genel Başkan olursa onun en büyük destekçisi ve yardımcısı olacağım." dedi.

Karamollaoğlu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı:

"Artık sağlığım bu görevi yerine getirmeme izin vermiyor. Şu seçim döneminde ben sadece 4 yere gidebildim. Bu bir genel başkan için ciddi bir eksiklik. Bunu gitmek istemediğimden değil, sağlığım müsaade etmediği için gidemedim.

Yorumlar 276 Yorum Var
  • SEDAT 04.05.2024 13:17
    Temel yokluğun siyasette bir kara delik olur allahesen ne olur gitme kara delik bizi mahveder yürüüü gittttttt sabah sabah milleti germe giderken de yalan söyleme
  • SEDAT 04.05.2024 13:08
    Elhamdülillah kul hakkı çok önemli bir Allah in kulu da memnuniyet belirtsin demekki durum çok vahim Allah korusun vebal almaktansa ölmeyi tercih ederim Allah bizi davamız dan yüz cevirtmesin makam mevki para pulla imtihan etmesin insanın düştüğü hale bakarmısınız giderken bile yalan söylüyor makyaj olarak da Elhamdülillah demez mi
  • Millet 04.05.2024 12:48
    Yalan emir geldi belliki önce akşener son bu bakalım sıra kimde milletim uyumayin
  • İbrahim 04.05.2024 12:36
    Bu türkiye siyasetini dizayn çalışmasının bittiğini gösterir. Tüm demokrasi dini ile yönetilen büyük ülkelerde olduğu gibi, iki büyük kutup oluşumu tamamlandı. Sağdan bazı oylar CHP ye taşındı ( Meral , Temel ve diğerleri ile) Sağ zaten Cumhur diye birleşmişti. Görev buydu. CHP artık ikdidarın alternatifidir. 2 seçenek neyine yetmiyor, ey Osmanlının torunu. Demokrasi Dinine bağlılığın taçlandı !!
  • Nur Taş 04.05.2024 12:30
    Yapacağını yaptı artık nabilge başkana gerek kalmadı
Daha fazla yorum görüntüle