Market sahibinden hırsıza meyve dayağı! Tekme tokat daldı

Esenyurt’ta bir market sahibi, meyve çalan hırsızı yakalayarak tekme tokat dövdü.

ABONE OL
GİRİŞ 05.05.2024 16:59 GÜNCELLEME 05.05.2024 16:59 3.SAYFA
Market sahibinden hırsıza meyve dayağı! Tekme tokat daldı

Olay, dün Esenyurt Bağlarçeşme Mahallesi’ndeki bir markette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir şüpheli marketin manav bölümündeki meyveleri poşetlere koyarak para ödemeden ayrıldı.

Şüpheli, yolun karşısına geçtiği esnada market sahibi meyvelerin çalındığını fark etti. Şüpheliyi yakalamak için koşmaya başlayan market sahibini gören hırsız, elindeki meyve bulunan poşetleri atarak kaçmaya başladı.

Hırsızın peşini bırakmayan market sahibi kaçan şüpheliyi yakalayarak saldırdı. Tekme ve tokatların etkisiyle yere düşen hırsızı çevredeki vatandaşlar kurtardı. Vatandaşlar market sahibini tutarken, ayağa kalkan şüpheli koşarak uzaklaştı.

Market sahibinin, hırsızdan şikayetçi olmadığı öğrenildi. Hırsızın marketten poşetlerle ayrıldığı, ardından market sahibinin şüpheliyi yakalayarak tekme tokat dövdüğü anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

KAYNAK : İHA
Ahmet Aydemir Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ahmet Aydemir

Editör Hakkında

İstanbul'da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Büyükçekmece'de tamamladı. İstanbul Üniversitesi, 'Gazetecilik’ bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe ilk adımını 2014'te attı. Profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere gündem, dünya, ekonomi ve spor kategorilerinde birçok haber hazırladı. Ahmet Aydemir, meslek hayatını Haber7.com'da aktif olarak sürdürüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR