Kağıthane'de kaza: 5 yaralı

Kağıthane'de otomobille taksi kafa kafaya çarpıştı. Otomobil içinde sıkışan sürücü itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Kazada yaralanan 5 kişi olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırldı.

ABONE OL
GİRİŞ 16.06.2024 17:38 GÜNCELLEME 16.06.2024 17:38 3.SAYFA
Kağıthane'de kaza: 5 yaralı

Kaza saat 15.00 sıralarında İmrahor Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre yanındaki iki yakınıyla Kasımpaşa’dan Ortabayır’a kurban eti almaya giden Abbas Çınar direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Çınar'ın kullandığı otomobil orta refüjü aşarak karşı şeride geçti. Otomobil karşı yönden gelen taksiyle kafa kafaya çarpıştı. Otomobil sürücüsü Abbas Çınar araçta sıkışırken araçta bulunan 2 kişi de yaralandı.Otomobilin çarptığı taksinin sürücüsü Hüseyin Can ve bayram ziyaretinden döndüğü öğrenilen yolcu da kazada yaralandı.

Otomobil içinde sıkışan sürücü Abbas Çınar itfaiye ekipleri tarafından bulunduğu yerden kurtarıldı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

"BİR ANDA KAFA KAFAYA GELDİĞİMİZİ GÖRDÜM"

Taksi şoförü Hüseyin Can "Bir anda kafa kafaya geldiğimizi gördüm.İKki araba sağa kaçtı" diye konuştu.

Çınar idaresindeki otomobilin tasiye çarpmadan önce vurduğu aracın sürücüsü "Otomobil bir anda orta kaldırımın üzerinden üzerimize fırladı. Karşı Caddeden gelip havalandı ben sağa kırıp kaçmaya çalıştım ama yine de vurdu" dedi.

Bir görgü tanığı ise, "Otomobil karşı şeritten gelirken kaldırımı aşıp karşı şeride geçtikten kırmızı araba sağa kırdı ama kurtaramadı sonra da taksiyle çarpıştı" diye konuştu.

Uzun süre aksayan trafik kazalı araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından normale döndü.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR