18 yıl hapis kararı bulunan firarı hükümlü yakalandı

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 22 ayrı suçtan 18 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü Mehmet Kalaycı (39), polis ekiplerince yakalandı. Kalaycı, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.10.2024 00:01 GÜNCELLEME 01.10.2024 00:01 3.SAYFA
18 yıl hapis kararı bulunan firarı hükümlü yakalandı

Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 22 ayrı suçtan 18 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü Mehmet Kalaycı'nın Profesör Muammer Aksoy Mahallesi'nde saklandığı evi tespit etti.

Ekipler, saat 18.00 sıralarında eve düzenlenen operasyonla 'tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma', 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma', 'silahla tehdit', 'yaralama', 'kamu malına zarar verme', 'hırsızlık' ve 'trafik güvenliğini tehlikeye sokma' suçları başta olmak üzere 18 yıl 3 ay hapis kararı bulunan Mehmet Kalaycı'yı yakalayarak gözaltına aldı.

Firari hükümlü Kalaycı, emniyetteki işlemlerinin ardından Nazilli Adliyesi'ne sevk edildi. Kalaycı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Ceza ve Tutuk Evi'ne sevk edildi.

KAYNAK : DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR