Mamak'ta kazada ölen 4 arkadaş, piknikten dönüyormuş

Ankara'nın Mamak ilçesinde, yön tabelası direğine çarpan otomobilde hayatını kaybeden 4 kişinin piknikten döndüğü belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 27.10.2024 17:37 GÜNCELLEME 27.10.2024 17:42 3.SAYFA
Mamak'ta kazada ölen 4 arkadaş, piknikten dönüyormuş

Kaza, dün gece saatlerinde Mamak ilçesi Yakup Abdal Mahallesi'nde meydana geldi. Güney Topaktaş’ın (37) kontrolünü yitirdiği 06 DDC 719 plakalı otomobil, yön tabelası direğine çarptı. Hurdaya dönen otomobildeki 5 kişi araçta sıkıştı. Kazada sürücü Topaktaş ile arkadaşları Yiğitcan Kayı (29), Ezgi Yaman (36) ve kuzeni Sevgi Eker (29) hayatını kaybetti. Araçta bulunan ve kimliği henüz öğrenilemeyen 1 kişi de yaralandı.

Topaktaş ve arkadaşlarının akşam saatlerinde piknik yapmak üzere Yakupabdal Tabiat Parkı'na gittiği ve eve dönüş yolunda kazanın meydana geldiği belirtildi.

Kazada ölenlerin cenazeleri otopsi işlemlerinin ardından ailelerine teslim edildi. Ezgi Yaman ve kuzeni Sevgi Eker'in cenazesi Sincan Cimşit Mezarlığı'nda, Güney Topaktaş ve Yiğitcan Kayı'nın cenazesi ise ikindi namazı sonrası Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

 

KAYNAK : DHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR