Midibüsün çarptığı Yağmur, hayatını kaybetti

İzmir'in Torbalı ilçesinde, yolun karşısına geçerken midibüsün çarptığı Yağmur Şenli (26), yaşamını yitirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.01.2026 16:03 GÜNCELLEME 02.01.2026 16:03 3.SAYFA
Midibüsün çarptığı Yağmur, hayatını kaybetti

Kaza, saat 08.00 sıralarında Kuşçuburun mevkisinde meydana geldi. Yolun karşısına geçmeye çalışan Yağmur Şenli'ye, B.İ. (60) yönetimindeki midibüs çarptı.

Çevredekiler, durumu sağlık ve jandarma ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sevk edilen sağlık görevlilerinin kontrolünde, Şenli'nin hayatını kaybettiği belirlendi. Midibüsün sürücüsü B.İ. gözaltına alındı.

Jandarma, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR