Kaza yapan alkollü ve ehliyetsiz sürücüye 111 bin TL ceza

Çorum'da otomobile arkadan çarpıp takla atan otomobilin sürücüsü Burak Ş, yaralandı. Alkollü ve ehliyetsiz olduğu belirlenen Burak Ş.’ye 111 bin TL para cezası uygulandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.04.2026 10:03 GÜNCELLEME 09.04.2026 10:03 3.SAYFA
Kaza yapan alkollü ve ehliyetsiz sürücüye 111 bin TL ceza

Kaza, saat 01.00 sıralarında Fevzi Çakmak Caddesi Tuzcular Kavşağı’nda meydana geldi. Burak Ş., yönetimindeki 19 AAN 695 plakalı otomobil, aynı yöne giden Akif Y. idaresindeki 06 CLP 618 plakalı otomobile arkadan çarptıktan sonra takla attı.

Yaralanan sürücü Burak Ş., ihbar üzerine kaza yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yapılan kontrollerde Burak Ş.’nin ehliyetsiz ve 0.98 promil alkollü olduğu tespit edildi. Tedaviye alınan Burak Ş.’ye alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmaktan toplamda 111 bin TL para cezası uygulandı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR