7 gündür aranan 2 çocuk babasından acı haber!

Konya’da 6 Mayıs’tan bu yana kayıp olarak aranan 2 çocuk babası Mehmet Ali Erkek’in cansız bedeni, 7’nci gününde Mavi Boğaz Kanyonu’nda bulundu. Kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonrası belirlenecek.

ABONE OL
GİRİŞ 13.05.2026 13:09 GÜNCELLEME 13.05.2026 13:11 3.SAYFA
7 gündür aranan 2 çocuk babasından acı haber!

Konya’da 6 Mayıs’tan bu yana kendisinden haber alınamayan evli ve 2 çocuk babası Mehmet Ali Erkek’in otomobili, Akören ve Bozkır ilçeleri arasındaki Mavi Boğaz Kanyonu’nda, köprü yakınında bulundu.

39 yaşındaki Erkek’in montu, cüzdanı ve cep telefonuna otomobilde rastlandı. Bunun üzerine çalışmalar bu bölgede yoğunlaştırıldı.

Çarşamba Çayı boyunca uzanan 30 kilometrelik kanyonda arama çalışmalarını yürüten ekipler, çalışmaların 7’nci gününde Erkek’in cesedine ulaştı.

Deniz polisi tarafından sudan çıkarılan Mehmet Ali Erkek’in cesedi otopsi için Konya Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Erkek’in ölüm nedeni otopsi sonrası belli olacak.

Kübra Yapıcı cinayeti itirafının ardından barajda ceset bulundu

KAYNAK : DHA
Şule Altınel Haber7.com - İnternet Editörü

Editör Hakkında

Sakarya’da doğdu. Marmara Üniversitesi’nde lisans eğitimini tamamlamasının ardından gazetecilik kariyerine başladı. 2016 yılından beri çeşitli medya kuruluşlarında çalıştı. 2025 Haziran ayından itibaren Haber7’de ‘gündem editörü’ olarak kariyerini sürdürmekte.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR