Aydın'da 131 yıl hapis cezası bulunan suça sürüklenen çocuk yakalandı

Aydın’da 19 farklı suçtan hakkında toplam 131 yıl 10 ay 20 gün hapis cezası bulunan suça sürüklenen çocuk (SSÇ), Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde yakalandı.

ABONE OL
GİRİŞ 09.06.2026 11:50 GÜNCELLEME 09.06.2026 12:02 3.SAYFA
Aydın'da 131 yıl hapis cezası bulunan suça sürüklenen çocuk yakalandı

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttükleri titiz çalışmalar kapsamında başarılı çalışmalarını sürdürdü.

Ekipler, yaptıkları çalışmalar kapsamında; 58 iş yerinden hırsızlık, 68 motosiklet hırsızlığı, 26 açıktan hırsızlık, 7 otomobil hırsızlığı ve 5 hayvan hırsızlığı olmak üzere toplamda 164 farklı hırsızlık olayına karıştığı ve 19 ayrı suç dosyasından arandığı tespit edilen SÇS'yi yakaladı.

Hakkında toplam 131 yıl 10 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari çocuk gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bahadır Alemdar Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 13 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR