Adliye çıkışı silahlı saldırı! 1 kişi hayatını kaybetti
Adana’da adliye önünde başlayan tartışma, bulvar üzerinde silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Tabanca, döner bıçağı ve sopaların kullanıldığı olayda 1 kişi hayatını kaybederken, yaralananlar hastaneye kaldırıldı.
ABONE OLAdana'nın Yüreğir ilçesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'ndaki Adana Adliyesi yakınında öğle saatlerinde silah sesleri duyuldu.
Bir boşanma davasının ardından duruşmadan çıkan iki aile, henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı.
Adliye önünde başlayan tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü ve taraflar 2 otomobil, 1 motosikletle bölgeden uzaklaştı. Bulvar üzerinde tekrardan duran taraflar, bu seferde tabanca, döner bıçağı ve sopalarla birbirine girdi.
1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken kavgada Cebrail Timi tabancayla vurularak hayatını kaybederken 5 kişiyse vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı.
Yaralılar, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.
Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemi alırken, kavgaya karışan şüphelilerden 3'ü gözaltına alındı.
SOPA VE BIÇAKLAR ÇIKTI
Öte yandan, araçlarda inceleme yapan polis ekipleri, bir otomobilin bagajını açtığında çok sayıda bıçak ve sopayla karşılaştı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.