Sağlık ocağının minibüsünü yaktılar

Ümraniye'de Sağlık Bakanlığı'na ait park halindeki otomobil ile bir servis minibüsü, kimliği belirsiz kişilerce kundaklandı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.12.2009 20:15 GÜNCELLEME 06.12.2009 20:15 3.SAYFA
Sağlık ocağının minibüsünü yaktılar

Ümraniye'de bir sağlık ocağına ait minibüs, kimliği belirsiz kişilerce yakıldı. Kartal marka bir otomobille olay yerinden kaçan zanlıların yakalanması için çalışma başlatıldı.
Edinilen bilgiye göre, olay akşam saat 18.00 sıralarında meydana geldi. Atatürk Mahallesi Okan Sokak'ta bulunan sağlık ocağının otoparkına gelen zanlıların, park halinde bulunan minibüse sprey sıktıktan sonra ateşe verdikleri belirtildi.

Kaçan zanlıların yakalanması için olay yerine çok sayıda polis sevkedildi. Yanan minibüs itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, zanlıların olay yerinde bıraktıkları sprey kutusu, polis tarafından incelenmek üzere götürüldü.

(CİHAN)