Kayıp kızlardan diğeri de ölü bulundu

Bingöl'de 22 Ocakta kitap almak için evlerinden ayrılan ve bir daha evlerine dönmeyen iki kız çocuğundan 13 yaşındaki Zeynep Varış'ın da cesedi bulundu. Dayısının kızı 8 yaşındaki Asliye Ayaz da dün ölü olarak bulunmuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 27.01.2010 10:24 GÜNCELLEME 27.01.2010 10:24 3.SAYFA
Kayıp kızlardan diğeri de ölü bulundu

Bingöl'de 5 gündür haber alınamayan Zeynep Varış'ın da cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 5 gün önce kitap almak için evlerinden ayrılan ve kendilerinden bir daha haber alınamayan çocuklardan Zeynep Varış'ın (13) cesedine yakınları tarafından, şehir merkezindeki Çapakçur Deresi'nin Küçük Sanayi Sitesi mevkisinde ulaşıldı.

Varış'ın ailesi ve akrabalarının olay yerine oldukları, durumun emniyet yetkililerine bildirildiği ve bölgeye savcı ile polisin gelmesinin beklendiği belirtildi.

Bu arada, dün otopsi yapılmak üzere Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderilen Asliye Ayaz'ın (8) cenazesi gece geç saatlerde Bingöl'e getirildi. Ayaz, Saray Mahallesindeki Saray Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından, Karşıyaka Mezarlığında toprağa verildi.

Bingöl'de, 22 Ocakta kitap almak için Saray Mahallesi'ndeki Temel Yapı Konutlarında bulunan evlerinden ayrılan Zeynep Varış'tan (13) 5 gündür haber alınamıyordu. Kendisiyle birlikte evden ayrılan dayısın kızı Asliye Ayaz'ın (8) cesedi, dün yakınları tarafından Bingöl-Genç kara yolu üzerindeki İçmeler mevkisinde Göynük Çayı kıyısında bulunmuştu.

KAYNAK : Haber 7