Talihsiz kuryenin ölüm anı! VİDEO

Üsküdar'da,pizzacıda çalışan Abdurrahman Siner, motosikleti ile polis otomobiline arkadan çarptıktan sonra karşı yönden gelen İETT otobüsünün altında kaldı.Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

ABONE OL
GİRİŞ 06.02.2010 16:08 GÜNCELLEME 06.02.2010 16:08 3.SAYFA
Talihsiz kuryenin ölüm anı! VİDEO

Evli ve ikiz çocuk babası Siner'in hayatını kaybettiği feci kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

 Bağlarbaşı Cumhuriyet Caddesi'nde saat 20.30 sıralarında meydana gelen kazada, pizzacıda çalışan Abdurrahmen Siner (40), 34 EH 72 34 plakalı motosikletiyle Üsküdar yönünde giderken, önünde aniden yavaşlayan polis otomobiline çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosiklet, karşı yönden gelen Abdullah Özel'in kullandığı İETT otobüsünün önüne düştü. Otobüsün altında kalarak ezilen Abdurrahman Siner olay yerinde hayatını kaybetti. Siner'in cesedi, incelemenin ardından Haydarpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

 Bu arada, kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, kask takmadığı tespit edilen Siner'in, önünde aniden duran polis otomobiline çarpması dikkat çekiyor.

KAYNAK : CİHAN