Tramvay kazasında bir ölüm daha

Bahçelievler'deki tramvay kazasında ağır yaralanan İrem Dİnçsoy da tedavi gördüğü Özel Hizmet Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

ABONE OL
GİRİŞ 12.03.2010 00:53 GÜNCELLEME 12.03.2010 00:53 3.SAYFA
Tramvay kazasında bir ölüm daha

Bahçelievler'de okul çıkışı tramvay çarpması sonucu ağır yaralanan İrem Dinçsoy yaşam mücadelesini kaybetti. Kaza sonrası ağır yaralı olarak Özel Hizmet Hastanesi'ne kaldırılan lise 1.sınıf öğrencisi İrem Dinçsoy yoğun bakıma alındı. Dinçsoy burada yaklaşık 6 saat hayata tutunmaya çalıştı ancak bütün müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza haberini alan Dinçsoy'un arkadaşları ve yakınları hastaneye akın etti. Ümitli bekleyiş onlar için de 6 saat sonra hüzünle bitti. Dinçsoy'un cesedi hastaneden alınarak otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Bağcılar Devlet Hastanesi'nde bulunan Buket Bulut'un tedavisi ise sürüyor.

(CİHAN)