Adana’da taksici dehşeti! Bir genci sopayla öldüresiye dövdüler

Adana'da elektrikli bisiklet kullanan bir genç ile taksici arasında çıkan tartışmada bisikletli genç taksici ve arkadaşları tarafından sopalarla öldüresiye dövüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 25.09.2022 10:18 GÜNCELLEME 25.09.2022 11:32 ÜLKE'DE BUGÜN
Adana’da taksici dehşeti! Bir genci sopayla öldüresiye dövdüler

Olay, merkez Seyhan ilçesi Sümer Mahallesi Bülent Angın Bulvarı'nda gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, elektrikli bisiklet sürücüsü ile taksici arasında tartışma yaşandı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavgaya taksicinin arkadaşları da dahil oldu. Taksiciler, arkadaşlarının kavga ettiği genç adamı sert cisimlerle vurarak ve tekmeler savurarak öldüresiye dövdü. Bağrışma seslerini duyan mahalle sakinleri, taksicilere tepki göstererek kavgayı sonlandırdı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından ambulansa bindirilen genç, hastaneye götürülerek tedavi altına alındı. Yaşanan olay, vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Polis ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR