Alkollü sürücü çarpmıştı! Skurterdeki Esen ve Alperen Efe yaşam mücadelesi veriyor

Adana'da skurter ile seyir halindeyken alkollü sürücünün otomobiliyle çarptığı Esen Keskin (14) ve Alperen Efe Kadiroğlu (27), yaşam savaşı veriyor.

ABONE OL
GİRİŞ 17.10.2022 12:34 GÜNCELLEME 17.10.2022 12:34 ÜLKE'DE BUGÜN
Alkollü sürücü çarpmıştı! Skurterdeki Esen ve Alperen Efe yaşam mücadelesi veriyor

Adana'nın Çukurova ilçesinde yaşanan kazada, skurterde seyir halinde olan Esen Keskin ve Alperen Efe Kadiroğlu'na, alkollü bir sürücü çarpıp kaçtı. Hastaneye kaldırılan 2 arkadaş entübe edilmiş vaziyette yaşam mücadelesi veriyor. Kazadan sonra kaçan ve 1,25 promil alkollü olduğu ortaya çıktı. Alperen Efe’nin babası Ziya Kadiroğlu, "Her geçen gün skuter kazası haberi alıyoruz. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ne olur bir çözüm bulunsun" dedi.

'120 KİLOMETRE HIZLA ÇARPTI'

Hayati tehlikeleri süren çocuklardan Alperen'in babası Ziya Kadiroğlu (47), "Oğlum arkadaşları ile buluşmak için evden ayrıldı. Skuter ile giderken alkollü bir sürücünün 120 kilometre hızla çarpması ile yaralandılar. İki çocuğumuz da entübe halde. Alperen karaciğerinden 2 operasyon geçirdi, iç kanaması durduruldu. Şu anda beyin kanamasından kaynaklı ödem olduğu için uyutulmaya devam ediyor. Esen'in ise beyin kanaması halen sürüyor" dedi.

'HEM KENDİ ÇOCUĞUM HEM DE ARKADAŞI İÇİN DUA BEKLİYORUZ'

Skuter kazalarının artığını ve önlem alınması gerektiğini ifade eden Kadiroğlu, "Gece- gündüz hastanedeyiz. Günlerin nasıl geçtiğini, ayakta nasıl durduğumuzu bilmiyoruz. Hem kendi çocuğum hem de arkadaşı için dua bekliyoruz. Her geçen gün skuter kazası haberi alıyoruz. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Ne olur bir çözüm bulunsun" diye konuştu.

SÜRÜCÜNÜN 1.25 PROMİL ALKOLLÜ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Bu arada kazadan 3 saat sonra polise giderek, teslim olan sürücü Mustafa Türkmenoğlu'nun 1.25 promil alkollü olduğu tespit edildi. İfadesinde korktuğu için kaçtığını belirten Türkmenoğlu, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

KAYNAK : DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR