Adana’da trafikte cinayet: Tır şoförü tartıştığı dolmuş şoförünü silahla öldürdü

Adana'nın Yüreğir ilçesinde tır sürücüsü Adem T. (41) ile dolmuş şoförü Can Yüce (24) arasında tartışma çıktı. Silahlı kavgaya dönüşen olayda, tır sürücüsü Adem T., genç dolmuş şoförü Can Yüce'yi silahla vurarak öldürdü.

ABONE OL
GİRİŞ 03.01.2023 12:14 GÜNCELLEME 03.01.2023 14:00 ÜLKE'DE BUGÜN
Adana’da trafikte cinayet: Tır şoförü tartıştığı dolmuş şoförünü silahla öldürdü

Olay, saat 16.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi PTT Evleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bölgedeki bir durakta şoför olarak çalışan Can Yüce, 01 M 0712 plakalı dolmuşuyla durakta yolcu indirdiği sırada 'yol verme' meselesi yüzünden TIR sürücüsü Adem T. ile tartışmaya başladı.

KANLAR İÇİNDE YERE YIĞILDI

Tartışmanın büyümesi üzerine her iki sürücü de birbirine tabanca çekti. Adem T., tabancayla Yüce’ye ateş açtı. Vücuduna isabet eden kurşunlarla yaralanan Yüce, kanlar içinde yere yığıldı.

HASTANEYE KALDIRILAN DOLMUŞ ŞOFÖRÜ GENÇ ÖLDÜ

Çevredekiler ağır yaralı sürücüyü başka bir dolmuşla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Adem T.’yi gözaltına aldı. Hastanede tedavi altına alınan Yüce, yapılan tüm müdahalelere rağmen, hayatını kaybetti. Ölen sürücünün cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

KAYNAK : DHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR