Adana’da vatandaşları korkutan manzara! Devasa yarasalar ağaçları istila etti

Adana'nın Kozan ilçesinde ağaçlar, büyük yarasalar tarafından istila edildi. Vatandaşlar, yarasalar nedeniyle büyük tedirginlik içerisinde olduğunu belirtti.

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2023 12:52 GÜNCELLEME 14.01.2023 12:52 ÜLKE'DE BUGÜN
Adana’da vatandaşları korkutan manzara! Devasa yarasalar ağaçları istila etti

Adana'nın Kozan ilçesinde ağaçların büyük yarasalar tarafından istila edilmesi nedeniyle vatandaşlar tedirgin durumda.

YARASALAR BÜYÜKLÜKLERİYLE VATANDAŞLARI TEDİRGİN ETTİ

Kozan ilçesi Göç Yolu Caddesinde ağaçlarda yoğun olarak ilk kez görülen yarasalar vatandaşları ve esnafı tedirgin ediyor. Cadde boyunca sık sık görülen yarasaların normalden büyük olduğunu kaydeden vatandaşlar ilk kez yarasaların aydınlık bir ortamda ortaya çıktığını  ve ürpertici olduğunu ifade etti.

'ÇOK BÜYÜK YARASALAR VE KORKUTUCULAR'

Esnaflardan Caner Kara, "Ocak ayından beri yaşadığımız bir şey, ortalığı kirletiyor dükkana girecek diye korkuyoruz, yerleri camları pisletiyor paket servise giderken ürpertiyor. Nasıl bir çözüm olur bilemiyoruz ama çok büyük yarasalar ve korkutucular” dedi. 

'BU ZAMANA KADAR BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞMAMIŞTIK'

Vatandaşlardan Osman Demir de "İlk kez caddede bu kadar çok yarasa görüyoruz. Bu zamana kadar böyle bir durumla karşılaşmamıştık yarasa istilası gibi. Normal bildiğimiz yarasalardan büyük ilk kez bu kadar büyük yarasa görüyoruz ”diye konuştu.

 

 

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR