Okuldan kaçan öğrenciden komik savunma

Adana'da okuldan kaçan öğrenci komik bir savunma yaptı. Polise karşı kendini savunan öğrenci, "Ben yaralıyım kitap almak için geldim." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 09.09.2024 16:07 GÜNCELLEME 09.09.2024 16:22 ÜLKE'DE BUGÜN
Okuldan kaçan öğrenciden komik savunma

Adana Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, 2024-2025 yılı eğitim-öğretimin başlamasıyla okul önlerinde uygulama yaptı. Narkotik Suçlarla Mücadele, Çocuk, Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Seyhan Devriye Ekipleri uygulamada görev aldı.

Okul önlerinde araçlar ve okul servisleri durdurularak Genel Bilgi Taraması (GBT) yapıldı. Durdurulan okul servisleri ise trafikte dikkatli olmaları konusunda bilgilendirildi.
Narkotik köpeği “Oscar” durdurulan araçlarda ve okul çevresindeki iş yerlerinde arama yaptı.

Okuldan kaçan öğrenciler ise toplum destekli polisler tarafından tekrardan okula götürüldü. Polisler kaçan öğrencilere, “Daha dersler başlamadan kaçıyorsunuz, lütfen okuldan kaçmayalım gelin birlikte gidelim.” diye konuşma yaptı.

Öğrencilerden biri ise “Ben yaralıyım kitap almak için geldim.” diyerek komik bir savunma yaptı.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR