Adana'da "Süper Hücre" felaketi! Balkon ve sundurma çöktü!

Adana’da dün meydana gelen şiddetli yağışlar, "Süper Hücre" adı verilen hava olayı nedeniyle etkili oldu. Yoğun yağış sonucu bir evin damının sundurma ve balkon kısmında çökme yaşandı.

ABONE OL
GİRİŞ 22.09.2024 10:31 GÜNCELLEME 22.09.2024 10:51 ÜLKE'DE BUGÜN
Adana'da "Süper Hücre" felaketi! Balkon ve sundurma çöktü!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarısından sonra Adana’da dün (21 Eylül) saat 16.00 sıralarında “Süper Hücre” olayı nedeniyle oluşan aşırı rüzgar ve yağmur hayatı felç etmişti. Yollar göle dönmüş ev ve iş yerlerini su basmıştı. Yaklaşık bir saat süren yağmur sonrası şehir felaketi yaşamıştı.

Merkez Yüreğir ilçesi Akıncılar Mahallesi'nde tek başına yaşayan bir kadının evi aşırı yağmur ve rüzgara dayanamadı. Gece evin damın sundurma kısmı ve balkonu çöktü. Çökme sırasında yaşlı kadın yaralanmazken yakınları gelip kadını evden aldı. Ekipleri ise gece çöküğün olduğu yerde çalışma başlatıp güvenlik önlemi aldı.

Mahalle sakini Hatice Küpelioğlu, gece gürültü sesiyle dışarı çıktıklarında komşularının balkonunun çöktüğünü gördüklerini belirterek, “Ev sahibi yaşlı bir kadın tek başına kalıyordu. Kiracısı da evde yokmuş. Allah'tan kimseye bir şey olmadı.” dedi.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Esmanur Kadak

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR