Adana'da iş dönüşü kanlı pusu: Ayrılığı hazmedemediği için eski eşini öldürdü!

Adana'da 6 ay önce boşandığı Neriman Onur’u (54) tabancayla başından vurarak öldüren Mehmet Ali Nayki’nin (58), ayrılığı hazmedemediği için eski eşini pusu kurduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.05.2025 17:10 GÜNCELLEME 08.05.2025 17:15 ÜLKE'DE BUGÜN
Adana'da iş dönüşü kanlı pusu: Ayrılığı hazmedemediği için eski eşini öldürdü!

Olay, dün(7 Nisan) saat 18.00 sıralarında Seyhan ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’ndeki metro alt geçidinde meydana geldi.

İŞ DÖNÜŞÜ KANLI PUSU 

Alınan bilgiye göre, aşçı olarak çalıştığı fabrikadan dönen 2 çocuk annesi Neriman Onur, servisten inip, merdivene yöneldiği sırada arkasından eski eşi Mehmet Ali Nayki yaklaştı.

Eski eşini fark edince yardım çığlıkları atan Onur, kaçmak istedi. İşten döndüğü saatlerde annesini almaya gelen Caner Nayki, babasının elindeki tabancayı görünce engel olmak istedi.

Çıkan arbedenin ardından tabancayı ateşleyen Nayki, Onur’u başından vurdu. Caner Nayki ile yumrukladığı babası Mehmet Ali Nayki merdivenlerden düştü.

KATİL HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredekilerin ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Onur’un hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay yerine gelen motorize yunus ekibi, cinayet şüphelisi Mehmet Ali Nayki ile oğlu Caner Nayki’yi gözaltına aldı. Nayki’nin olayda kullandığı tabanca da ele geçirildi.

Yaralanan Mehmet Ali Nayki, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne götürülerek, tedaviye alındı.

6 AY ÖNCE BOŞANMIŞLAR

Yapılan soruşturmada, kumar bağımlısı olduğu öne sürülen Mehmet Ali Nayki ile Neriman Onur’un 2 yıldır ayrı yaşadıkları, 6 ay önce de boşandıkları öğrenildi. Bir süredir eski eşini ölümle tehdit ettiği belirtilen Nayki’nin, ayrılığı hazmedemediği, dün iş çıkış saatinde servisten indiği noktada pusu kurduğu ortaya çıktı.

Nayki’nin, çocuklarına ise "Size anne acısı yaşatacağım" diyerek mesaj gönderdiği ileri sürüldü. Neriman Onur’un 10 gün önce umreden döndüğü ve eşi hakkında şikayetçi olmak istediği belirtildi.

OĞLU SERBEST BIRAKILDI

Öte yandan babasına engel olmak isteyen Caner Nayki ise sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemede serbest bırakıldı. 

Neriman Onur’un cenazesi, otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak Buruk Mezarlığı’na götürüldü. Cenaze törenine Onur’un yakınları ile cinayet şüphelisi babasına engel olmaya çalışan oğlu Caner Nayki katıldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Yakınlarının desteğiyle ayakta duran Nayki’nin kolundaki sargı da dikkat çekti. Helallik alınmasının ardından kılınan cenaze namazından sonra Neriman Onur, gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Şüpheli Mehmet Ali Nayki’nin hastanedeki tedavisinin sürdüğü bildirildi. 

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR