Adana'da düğüne damga vuran takı! Gelin ve damada keçi hediye edildi

Adana'nın Kozan ilçesinde Cennet Kayadelen ve Kemal Karaköse çiftinin düğününde, damadın arkadaşı İlyas Beydilli, çifte düğün hediyesi olarak keçi verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 02.10.2026 10:54 GÜNCELLEME 02.10.2026 11:33 ÜLKE'DE BUGÜN
Adana'da düğüne damga vuran takı! Gelin ve damada keçi hediye edildi

Kozan’da Cennet Kayadelen ve Kemal Karaköse çifti, yapılan düğünle dünyaevine girdi.

Davetlilerin katıldığı düğünde takı merasimi sırasında salona getirilen keçi, gelin ve damat başta olmak üzere davetlilerin şaşkınlığına neden oldu.

Anadolu Otoyolu'nda kimyasal alarmı! İstanbul yönü trafiğe kapandı

Süphan Dağı'na mevsimin ilk karı yağdı

Ehliyet sınavında akılalmaz düzenek! 2 yıl men edildi

Damadın arkadaşı maden mühendisi İlyas Beydilli, keçiyi düğün hediyesi olarak gelin ve damada verdi. Renkli görüntülerin yaşandığı anlarda davetliler de o anları cep telefonlarıyla görüntüledi.

"YEDİKÇE BENİ HATIRLASIN"

Damat Kemal Karaköse, “İlyas arkadaşım benim mangal sevdiğimi bildiği için böyle bir şey yapmış herhalde.” dedi.

Keçiyi düğün hediyesi olarak getiren İlyas Beydilli ise “Adanalılar mangalı ve mangal çeşitlerini çok sever. Damadın da eti ve mangalı çok sevdiğini biliyorum. Ben de sıradan bir hediye yerine böyle bir hediye seçtim. Yedikçe beni hatırlasın.” diye konuştu.

Düğünde yaşanan sıra dışı hediye merasimi, davetliler arasında renkli görüntülere sahne oldu.

KAYNAK : DHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR