Afyonkarahisar'da ilginç kayıp vakası: 75 yaşındaki adamdan haber var

Afyonkarahisar'da ailesi tarafından kayıp ihbarı verilen ve arama çalışması başlatılan Yılmaz Ünal'ın (75), tedavi görmek için hastaneye yattığı ortaya çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.03.2026 15:24 GÜNCELLEME 11.03.2026 15:40 ÜLKE'DE BUGÜN
Afyonkarahisar'da ilginç kayıp vakası: 75 yaşındaki adamdan haber var

Edinilen bilgilere göre, 10 Mart Salı günü sabah saatlerinde Çakırözü köyündeki evinden ayrılan Yılmaz Ünal'dan bir daha haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine emniyet ve jandarma ekipleri harekete geçti.

Eskişehir'de kaybolan 13 yaşındaki Zehra'dan 9 gündür haber alınamıyor

Eskişehir'de sokak ortasında otomobilini parçaladı! İşte akılalmaz neden...

Günlük yevmiye 8 bin TL! Çalışacak işçi bulunamıyor

Yer: Kocaeli! Mutfakta kanlar içinde ölü bulundu: Katili ele veren detay

6 gündür kayıp olan Hatice’nin ağabeyi: Ne olduysa mahallede oldu

AİLESİNE HABER VERMEDEN HASTANEYE YATTI

Ünal'ın bulunması için başlatılan arama çalışmaları devam ederken, polis ekiplerinin yaptığı incelemelerde şahsın dün tedavi için Şuhut Devlet Hastanesi Cerrahi Servisi'ne yattığı ortaya çıktı.

Ailesinin durumdan neden haberdar olmadığı ise belirsizliğini koruyor.

KAYNAK : İHA
Esmanur Kadak Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Malatya’da doğan Esmanur Kadak yüksek öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 2022 yılında Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi “Gazetecilik” bölümünden mezun oldu. Üniversite öğrenimi sırasında, serbest zamanlı olarak Bilimevi Basın Yayın A.Ş.'de Özel İçerik Editörü olarak çalıştı. Mezun olduktan sonra Eylül 2022 - Temmuz 2024 tarihleri arasında yerel bir gazetede “Genel Koordinatör” olarak görev aldı. Son olarak Haber7.com’da Yerel Haber Editörü olarak kariyerine devam ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR