Ağrı’da kurtlar dehşet saçtı: 350 koyunluk sürüye saldırdılar

Ağrı'da köye inen kurtlar 350 koyundan oluşan sürüye saldırdı. Saldırıda 3 koyun telef olurken, 20 koyun kayboldu, 45 koyun da yaralandı. Ağır yaralanan 9 koyun ise arazide kesildi.

ABONE OL
GİRİŞ 11.10.2022 12:22 GÜNCELLEME 11.10.2022 18:09 ÜLKE'DE BUGÜN
Ağrı’da kurtlar dehşet saçtı: 350 koyunluk sürüye saldırdılar

Taşlıçay ilçesine bağlı Gündoğdu köyü arazisinde bugün akşam saatlerinde meydana gelen olayda, İbrahim Samancı’ya ait 350 koyundan oluşan sürü 4 kurdun saldırısına uğradı. Çoban ikiye bölünen sürüyü toplamaya çalışırken, 4 kurt koyunları parçaladı. Kurtların saldırısında 3 koyun telef olurken, 20 koyun kayboldu. Kurt saldırısını duyan köylüler olay yerine gitti. Saldırı sonrası durumları ağır olan 9 koyun arazide kesildi. Yaralı 45 koyun tedavi edilmek üzere köye götürüldü.

350 KOYUNLUK SÜRÜSÜNDEN 74 KOYUN ZAİYAT VERDİ

Sürü sahibi İbrahim Samancı kurt saldırısı nedeniyle mağdur olduklarını belirterek, “350 tane koyunum vardı. Kurtların saldırması nedeniyle 45 tanesi yaralandı. 20 tanesi kayboldu. 3 tanesi telef oldu. 9 tane ağır yaralı koyunu da kestik. Gece bastırdığı için kaybolan koyunları bulamadık. Sabah aramaya çıkacağız. Bakalım onları da bulup bulmayacağımız belli değil. Çok mağdur olduk” dedi.

KAYNAK : İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör

Editör Hakkında

Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldum. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarında kurduğum internet haber sitesiyle başladım. Kurduğum sitede 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdım. 2022 yılından bu yana Haber7 bünyesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere çok sayıda haber, grafik ve video hazırladım. Kariyerime Haber7'de gündem editörü olarak devam etmekteyim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR